آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۳۹۱۵

احتمال ریزش در کندوان بالا است

رئیس پلیس راه مازندران گفت: با توجه به بارش برف و باران احتمال ریزش و رانش در محور‌های کوهستانی به‌ویژه محور کندوان وجود دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا قدمی رئیس پلیس راه مازندران امروز درباره وضعیت جاده‌های شمال در شهرستان ساری، اظهار کرد: در حال حاضر شاهد تردد روان خودرو‌ها در محور‌های هستیم و از لحاظ جوی سطح جاده‌ها به‌جز برخی نقاط که لغزنده بوده به‌صورت خشک است.

وی افزود: باتوجه به بارش برف و باران احتمال ریزش و رانش در محور‌های کوهستانی به‌ویژه محور کندوان وجود دارد.

رئیس پلیس راه مازندران با تاکید بر اینکه رانندگان از تردد‌های غیرضروری پرهیز کنند، خاطرنشان کرد: باتوجه به شرایط جوی لازم است رانندگان به توصیه‌ها و هشدار‌ها توجه کنند.

این مسئول با اشاره به تشدید محدودیت‌های کرونایی از ۱۸ بهمن ماه امسال، اضافه کرد: طی این مدت ۱۴هزار و ۶۰۰ خودرو برگشت و ۶هزار و ۹۰۰ خودرو جریمه شدند.

قدمی در پایان گفت: طی ۱۱ ماهه امسال تلفات رانندگی ۲۲درصد کاهش یافت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار