مسئوليت در دانشگاه ها نسبت به ساير ادارات و نهادها خطيرتر است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بندرعباس، احمد نوحه گر عصر ديروز در مراسم توديع و معارفه معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه هرمزگان گفت: مسئوليت در هر جاي از ميهن اسلامي يک وديعه الهي است که بايد قدرشناس باشيم و در جهت اعتلاي ارزش ها و پيشرفت جايگاه علمي کشور تلاش کرد.
وي در ادامه ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهدا، رزمندگان و بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران، خاطرنشان کرد: در آخرين روز از هفته دفاع مقدس هستيم و اميدواريم کشورمان در تمامي امور بر قدرتش افزوده شود.
رئيس دانشگاه هرمزگان اظهار داشت: حوزه معاونت دانشجويي متفاوت تر از حوزهاي ديگر است در اين حوزه اولين چيزي که مي خواهد صبر، حوصله، سعه صدر و عشق به خدمت است.
نوحه گر گفت: مسئوليت ها ماندني نيست؛ بلکه آنچه به يادگار مي ماند حسن اخلاق، عمل نيکو و شهرت است.
بابک شکرالهي، معاون جديد دانشجويي اين داشنگاه نيز ضمن تاکيد بر فرمايشات بنيانگذارجمهوري اسلامي ايران مبني براينکه دانشگاه کارخانه آدم سازي است، بيان داشت: دانشگاه زمينه ارتقاي علمي و فرهنگي نسل آينده را فراهم مي کند که آموزش عالي موجب ارتقاي سطح آگاهي احاد جامعه مي شود و با دانش و فناوري سطح رفاه عمومي ارتقا مي يابد.
وي افزود: حوزه معاونت دانشجويي موظف است با تلاش و کوشش و اراده اي قوي به ارائه خدمات رفاهي دانشجويان بپردازد تا دانشجويان دغدغه خاطري جز کسب دانش نداشته باشند.
شکرالهي خاطرنشان کرد: دانشگاه هرمزگان تلاش هاي مضاعف و قابل تقديري را در جهت ارائه خدمات رفاهي و دانشجويي به دانشجويان عزيز انجام داده است.
لازم به ذکر است، در پايان اين مراسم بابک شکرالهي به عنوان معاون جديد دانشجويي دانشگاه هرمزگان معرفي و از خدمات صمصمام پور قدرداني شد./انتهاي پيام/