رشته نماتدشناسي در دانشگاه ياسوج راه اندازي شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۷۱۷
براي نخستين بار در كشور

رشته نماتدشناسي در دانشگاه ياسوج راه اندازي شد

براي اولين بار در كشور، رشته نماتدشناسي از گرايش‌هاي رشته گياه پزشكي در مقطع كارشناسي ارشد در دانشگاه ياسوج راه‌اندازي شد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، دكتر اردوان ارژنگ، رئيس دانشگاه ياسوج هفته گذشته در جشن ويژه دانشجويان ورودي جديد دانشگاه ياسوج كه با حضور 600 دانشجوي مقطع كارشناسي ورودي 89 اين دانشگاه در شهر توريستي سي‌سخت برگزار شد، با اشاره به اينكه براي اولين در كشور، نماتدشناسي از گرايش‌‌هاي گياه پزشكي در مطقع كارشناسي ارشد در دانشگاه ياسوج راه اندازي شد، اظهار داشت: اين رشته نويدبخش تحولات علمي بيشتر در آينده نزديك است.

وي عزت و استقلال امروز ايران و نيز آرامشي كه زمينه‌ساز رشد و تعالي ايرانيان و بويژه دانشجويان شده است را مرهون فداكاري و رشادت شهيدان از انبياي الهي تا شهداي دفاع مقدس دانست و از مقام آنان تجليل كرد.

رئيس دانشگاه ياسوج با اشاره به برخي مشكلات و كمبودهاي موجود در دانشگاه ياسوج از راه‌اندازي فضاي مجازي براي انتقال نظرها، پيشنهادها و انتقادهاي دانشجويان به مسئولان دانشگاه خبر داد و از آنها خواست دانشگاه را در حل اين مشكلات ياري كنند.

ارژنگ با بيان اينكه براي نظام جمهوري اسلامي يك افتخار است كه رئيس جمهور آن، شخصيتي دانشگاهي است، خاطرنشان كرد: اين فرصت، شرايط مساعدي را براي درك دغدغه‌هاي جوامع دانشگاهي فراهم كرده است.

حجت الاسلام امرالله اندرزيان، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ياسوج نيز در اين مراسم با تاكيد بر اهميت رعايت مسائل اخلاقي از سوي دانشجويان، آنها را به تلاش بيش از پيش در كسب علم و علم آموزي دعوت كرد.

وي از دانشجويان خواست تنها با رعايت چارچوب‌هاي موجود، در مسائل سياسي وارد شوند و بر اساس فرمايش رهبر معظم انقلاب اسلامي از خط قرمزها خارج نشوند.

اندرزيان علم بدون تقوا را زمينه‌ساز و عامل ايجاد فساد در زمين دانست و افزود: فراموش نكنيد كه در فتنه 88، رهبران فتنه‌گران عموما انسان‌هاي باسوادي بودند كه از علم و سواد خود در راه صحيح استفاده نكردند.

لازم به ذكر است، جشن ويژه 250 دانشجوي مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه ياسوج 18 مهرماه برگزار مي‌شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار