ديدار رئيس دانشگاه علوم پزشکي قم با دو خانواده شهيد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۷۵۹

ديدار رئيس دانشگاه علوم پزشکي قم با دو خانواده شهيد

همزمان با هفته دفاع مقدس رئيس و مسئولان دانشگاه علوم پزشکي قم با حضور در منزل دوتن از فرزندان شاهد شاغل در اين دانشگاه با آنها ديدار و گفتگو کردند.

به گزارش خبرنگار«شبكه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي قم، دکتر سيد شمس الدين به همراه مسئول نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه علوم پزشکي قم و برخي معاونان و مديران اين دانشگاه بمنظور تجديد ميثاق دوباره با آرمانهاي امام خميني (ره) و شهداي انقلاب اسلامي و هشت سال دفاع مقدس، با حضور در منزل دکتر مهدي رنجبر شيرازي از کارکنان مرکز بهداشت که به عنوان امدادگر به درجه جانبازي نائل شد و مادر وي نيز در حملات رژيم بعث عراق در سال 65 به درجه رفيع شهادت رسيد با اهدا لوح سپاس از ايثار و از خود گذشتگي شهدا و ايثارگران قدرداني کرد.


بر پايه اين گزارش رئيس دانشگاه علوم پزشکي قم همچنين با حضور در منزل فرزند شهيد ذوقي که در مرکز آموزشي درماني کامکار عرب نيا مشغول فعاليت است ضمن قدرداني از مقام شامخ شهداي هشت سال دفاع مقدس گفت: آزادي، عظمت، استقلال و پيشرفت‎هاي امروز ايران اسلامي مرهون خون شهداست.

وي همچنين با اهدا لوح سپاس از مقام والاي شهيد ذوقي که در سن 28 سالگي و در عمليات بدر در سال 64 به درجه رفيع شهادت رسيد تجليل کرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار