انتقال فرهنگ شهادت به نسل جوان عامل پيروزي در جنگ نرم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۷۶۸
فرمانده سابق سپاه اصفهان:

انتقال فرهنگ شهادت به نسل جوان عامل پيروزي در جنگ نرم است

فرمانده سابق سپاه استان اصفهان با اشاره به شيوه هاي جنگ نرم دشمنان براي مبارزه با اسلام ناب محمدي گفت: با انتقال فرهنگ ايثار و شهادت به نسل جوان جامعه، مي‌توان در جنگ نرم نيز پيروز ميدان شد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، سردار غلامعلي حيدري صبح ديروز در همايش ايثارگران و رزمندگان بروجن، ضمن تجديد خاطرات دوران دفاع مقدس با همرزمان خود اظهار داشت: دشمنان ايران، بويژه اسرائيل و آمريکا همزمان با پيروزي انقلاب اسلامي توطئه هاي خود را براي براندازي اين نظام اسلامي طراحي کردند.

وي با اشاره به اينکه تهديدات دشمنان به سه شيوه عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي طراحي شد، افزود: اولين گام توطئه استکبار جهاني تهديد نيمه سخت است.

اين يادگار هشت سال دفاع مقدس بيان داشت: اين تهديد با ترور شخصيت ها، انفجارها و بمب گذاري ها در مراکز عمومي آغاز شد و به دنبال آن دشمن تجزيه طلبي قسمت هايي از کشور را طراحي کرد که اين توطئه دوام چنداني نداشت و با هوشياري و مديريت صحيح امام راحل(ره) خنثي شد.

حيدري تصريح کرذ: توطئه دوم استکبار به شيوه تهديد سخت بود که با استفاده از جاه طلبي ديوانه اي چون صدام، جنگ هشت ساله به ايران تحميل شد و در اين جنگ غرب و شرق و جهان استکباري با هم متحد شدند و همگان رژيم بعث عراق را از نظر امکانات و تسليحات مجهز کردند تا شاهد براندازي انقلاب اسلامي باشند.

وي ادامه داد: اين بار نيز طي هشت سال با ايثار و فداکاري آحاد مردم و رهبري هاي پيامبرگونه حضرت امام خميني(ره)، به لطف خدا ايران اسلامي که يکه و تنها در مقابل استکبار جهاني ايستاد، پيروز ميدان شد.

فرمانده سابق سپاه اصفهان با اشاره به ناکامي دشمنان اسلام در روش هاي گذشته و روي آوردن به شيوه سوم با عنوان «جنگ نرم» تأکيد کرد: لازم است بصيرت و آگاهي مردم ارتقا پيدا کند و توطئه هاي استکباري براي مردم بازگو و شيوه هاي جنگ نرم براي عامه مردم بيان شود تا مردم راه مقابله را پيدا کنند.

حيدري تصريح کرد: با انتقال فرهنگ ايثار و شهادت به نسل جوان جامعه مي توان با دشمن جنگيد و اين بار نيز با لطف و مدد الهي پيروز ميدان شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار