برگزاری مراسم «8 سال دفاع مقدس، شيرينيها و تلخيها» در دانشگاه آزاد علي آباد كتول
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از گرگان، حجت الاسلام غلامي، نماينده ولي فقيه در سپاه نينوا گلستان هشتم مهرماه در مراسمي با عنوان «هشت سال دفاع مقدس، شيرينيها و تلخيها»، كه به مناسبت هفته دفاع مقدس در دانشگاه آزاد علي آباد كتول برگزار شد، ضمن گراميداشت ياد و خاطره حماسه سازان هشت سال دفاع قدس به دستاوردهاي جنگ تحميلي اشاره كرد و گفت: استقلال، عزت و سربلندي دستاوردهاي هشت سال دفاع مقدس است كه شهدا با خون خود براي ما به ارمغان آوردند و ما به عنوان وارثان خون آنان بايد با تكيه به ايمان، بصيرت و تقوا و تبعيت از رهبري راهشان را ادامه دهيم.
وي از ايمان و اعتقاد به خدا، رهبري سياسي حضرت امام(ره)، وحدت و يكپارچگي مردم و توان دفاعي به عنوان عامل اصلي پيروزي ملت ايران در برابر دشمنان نام برد و افزود: دشمنان ايران اسلامي بعد از تجربه تلخ شكست در جنگ تحميلي به اين نتيجه رسيدهاند كه براي نابودي اين نظام بايد عوامل اصلي پيروزي جنگ را هدف بگيرند.
غلامي گفت: در جنگ تحميلي 55 كشور، حامي و پشتيبان رژيم بعثي عراق بودند در حالي كه رزمندگان ما در اين هشت سال با تكيه بر ايمان و مقاومت به پيروزي نائل آمدند./انتهاي پيام/