آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۹۶۴۶

قیمت مواد اولیه دارویی دائماً در حال افزایش است

عضو هیئت مدیره صاحبان صنایع دارو‌های انسانی گفت: قیمت محصولات دارو‌های تولیدی توسط وزارت بهداشت ثابت می‌ماند، اما قیمت مواد اولیه دائماً در حال تغییر است و بالا می‌رود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی مهرآمیزی، عضو هیئت مدیره صاحبان صنایع دارو‌های انسانی درمورد راهکار‌های رشد متوازن صنایع مواد اولیه دارویی و چالش‌های پیش رو با برنامه «دارونامه» مصاحبه کرد.

مهرآمیزی همکاری دو صنعت مواد اولیه دارویی و صنعت تولید محصول نهایی دارویی را برای ایجاد یک زنجیره تأمین مناسب ضروری دانست و گفت: باید در زنجیره ارزش یک اعتدالی ایجاد کنیم تا منابع هر دو طرف در آن دیده شود.

وی افزود: اکثر شرکت‌های تولیدکننده محصول از مواد داخلی استفاده می‌کنند و در مدارک خود برای صادرات ارائه می‌دهند و به صادرات هم موفق می‌شوند.

مهرآمیزی با بیان اینکه سرعت رشد صنایع مواد اولیه دارویی در ده سال گذشته خیلی بالاتر از رشد شرکت‌های تولیدکننده محصول بوده است، گفت: از طرفی قیمت‌های دارو‌ها تحت کنترل است، اما از طرف دیگر، بخشی از مواد اولیه دارویی از ارز حمایتی استفاده می‌کنند و مبانی آن‌ها با هم یکسان نیست.

عضو هیئت مدیره صاحبان صنایع دارو‌های انسانی خاطرنشان کرد: عدم انطباق‌ها و مشکلات در این حوزه کمتر از ۱۰ درصد است که این هم در هر حوزه‌ای نرمال و طبیعی است.

وی با بیان اینکه از ۶۰ شرکت تولید کننده مواد اولیه دارویی، ۱۰ شرکت بودجه محور هستند و نیاز‌های سال خود را از مصرف کنندگان می‌پرسند، ادامه داد: اصولاً یا تأمین کننده مواد اولیه نمی‌تواند به موقع تأمین کند یا تولیدکننده عدد بیشتری را مطرح می‌کند و معمولاً اختلاف و تعارض منافع در همین حوزه وجود دارد.

مهرآمیزی گفت: بیشترین موضوعی که در سندیکا به ما منعکس می‌شود بحث قیمت است و ما درمورد کیفیت مشکل چندانی با تولیدکنندگان نداریم.

عضو هیئت مدیره صاحبان صنایع دارو‌های انسانی گفت: قیمت محصولات دارو‌های تولیدی توسط وزارت بهداشت ثابت می‌ماند، اما قیمت مواد اولیه دائماً در حال تغییر است و بالا می‌رود و لذا تناسب این زنجیره ارزش رعایت نمی‌شود.

مهرآمیزی تأکید کرد: وزارت بهداشت و هر دو سندیکا باید درمورد این مباحث به توافقی برسند تا رشد متوازنی در هر دو مجموعه اتفاق بیفتد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار