مديران فارس ادبيات جديدي در مديريت تعريف كنند
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، روح الله احمدزاده در جلسه شوراي اداري شهرستان خنج كه با حضور مديران كل استان، نماينده مردم شهرستان هاي لار، خنج و گراش در مجلس شوراي اسلامي تشكيل شد، اظهار داشت: يكي از دلايل عدم رشد و بي تحركي جنوب كشور، عدم رشد استان فارس مي باشد كه زمينه پيشرفت و توسعه استان هاي جنوبي را نيز قفل كرده است.
وي در ادامه افزود: دولت عدالت محور احمدي نژاد ظرف مدت چهار سال در استان فارس، 2هزارو 500 ميليارد تومان در بخش توسعه زير ساخت هاي مواصلاتي، بزرگراه ها و آزادراه ها و راه آهن سرمايه گذاري نموده است.
نماينده عالي دولت در استان فارس در عين حال تصريح كرد: مديران استان فارس با توجه به وجود ظرفيت هاي ايده آل 3 فرودگاه بين المللي شيراز، لارستان و لامرد، نبايد بدون انگيزه و بي تحرك بنشينند.
احمدزاده بر ضرورت حذف غرور مديريتي در سطح مديران استان فارس تاكيد كرد و افزود: امروز جذب سرمايه و ايجاد اشتغال در استان فارس، به عنوان يك كار جهادي است كه مانع از نااميدي ناشي از بيكاري نيروهاي حزب اللهي و نسل هاي تحصيلكرده مي شود.
وي با بيان اينكه انتظار اساسي من كه همان انتظار حاكميت است را مديران فعلي استان فارس برآورده نمي كنند، گفت: مديران استان فارس بايد ريسك پذير بوده و با ايجاد نگاه هاي استراتژيك و راهبردي، ادبيات جديدي را در مديريت تغيير دنبال نمايند.
استاندار فارس در ادامه تاكيد كرد: اقتضاي مديريت تغيير، ريسك پذيري است كه مي توان استان فارس را با تحرك بيشتر در بحث سرمايه گذاري، به يك الگوي نمونه كشوري تبديل كرد.
احمدزاده در بخش ديگري از سخنانش به سفر اخير هيات عالي رتبه كشور چين به شهر شيراز اشاره كرد و گفت: با مذاكرات مهمي كه با اين هيات عالي رتبه چيني داشتيم متوجه شديم كه چين، ايران را به عنوان يك شريك بزرگ اقتصادي در نظر گرفته است .
وي از تمايل سرمايه گذاري اين هيات چيني در بخش هاي مختلف صنعتي، كشاورزي و عمراني استان فارس خبر داد و اظهار داشت: با حضور سرمايه گذاران خارجي در استان فارس، زمينه هاي پيشرفت، توسعه، عمران و آباداني در فارس سرعت بيشتري به خود مي گيرد.
مقام عالي دولت در استان فارس به عدم هراس و ترس هيات عالي رتبه چيني از تحريم هاي بين المللي اشاره كرد و افزود: ادبيات مذاكره كشور يك ميليارد و 400 ميليون نفري چين كه از جمله قدرت هاي بزرگ اقتصادي دنيا محسوب مي شود و40 ميليون نفر جمعيت ارتش آن هاست بر مبناي حساب و كتاب، دو دو تا چهار تاست.
احمدزاده در ادامه جمهوري اسلامي ايران را فرصت ناب و طلايي سرمايه گذاري دانست و تاكيد كرد: قرن 21، قرن انرژي است و كشورهايي امثال چين بر روي كشورهايي سرمايه گذاري مي كنند كه زير ساخت هاي انرژي در مناطقش فراهم باشد.
وي بار ديگر تمامي 27 فرماندار شهرستان هاي فارس را مكلف كرد تا هر چه سريع تر ميز سرمايه گذاري در شهرستان مربوطه خود را تشكيل نمايند.
استاندار فارس در بخش ديگري از اظهاراتش، به راه اندازي پارك سرمايه گذاري استان فارس به عنوان ابزار جذب سرمايه و ايجاد اشتغال در فارس اشاره كرد و افزود: تمامي دستگاه هايي كه در پارك سرمايه گذاري فعاليت مي كنند، هدفشان فراهم نمودن بستر اوليه، مناسب و تصميم سازي در خصوص رفع موانع است تا براي آينده اقتصادي استان پهناور فارس برنامه ريزي نمايند.
احمدزاده بر ضرورت ايجاد فضاي اعتماد سازي جهت ورود سرمايه گذار به استان فارس تاكيد كرد و گفت: سرمايه گذاران در گذشته، انگيزه اي براي سرمايه گذاري در استان فارس نداشتند كه مهمترين علت آن ايجاد موانع متعدد بر سر راه سرمايه گذاران و عدم اطمينان سرمايه گذار از بروكراسي هاي اداري است.
وي در عين حال تصريح كرد: سكوت بسياري از مديران استان فارس در خصوص جذب سرمايه گذاري، مهر تائيدي بر كم كاري ها و وضعيت نامطلوب گذشته استان است.
مقام عالي دولت در فارس ادامه داد: بايد با ايجاد پالس هاي روشن و مثبت به سرمايه گذاران، زمينه برون رفت از شرايط تحريم هاي اقتصادي كه از فرمايشات مقام معظم رهبري است را فراهم نمائيم.
احمدزاده با انتقاد از برخي مديران استان كه با نق نق هاي خود، سرمايه گذاران را فراري مي دهند خاطر نشان كرد: با فراهم نمودن بسترهاي لازم جهت جذب سرمايه گذار، تمام نقشه هاي دشمنان كه قصد دارند با تحريم هاي خود نشان بدهند نظام جمهوري اسلامي ايران را از لحاظ اقتصادي زمين زده اند را برهم زده و يك نه بزرگ را به استكبار بين المللي خواهيم گفت.
وي خواستار همراهي مديران استان در خصوص تئوريزه نمودن بحث هاي مطرح شده مقام عالي دولت در فارس در فضاهاي عمومي شد.
استاندار فارس در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به سفرهاي شهرستاني كه در طول 10 ماه انتصابش صورت گرفته است گفت: اگر اخلاص در كارها و رفتارهاي مديران وجود نداشته باشد مطمئنا تمامي كارهاي مسئولان بدون نتيجه و پاداش خواهد بود، حتي اگر دنيا را هم آباد كنيم آخرتي آباد نشده است.
احمدزاده تصريح كرد: الحمدلله طي اين 19 سفر رسمي شهرستاني، بازديدهاي مختلفي از روستاها و مناطق محروم و كمتر برخوردار به عمل آمده كه نتيجه آن تصويب 2هزارو 246 مصوبه با اعتباري بالغ بر 203 ميليارد تومان جهت توزيع عادلانه در استان فارس مي باشد.
وي سفرهاي شهرستاني را علامت و نشانه زنده بودن، پويايي، تلاش و حركت جهادي در استان فارس عنوان كرد و گفت: در سفرهاي شهرستاني نگاه مديران استان به مشكلات مردم منطقي تر و تصميمات واقعي تري اتخاذ مي شود.
نماينده عالي دولت در فارس در عين حال تصريح كرد: با تمامي خطراتي و مشقاتي كه اين سفرها دارد، عزم و اراده مديران استان فارس در برگزاري و ادامه سفرهاي شهرستاني جدي است.
احمد زاده خاطر نشان كرد: در سفر بركاتي وجود دارد كه در حضر نيست كه مشخص شدن عاقبت مكذبين و متصدقين از جمله اين بركات است.
وي سفرهاي شهرستاني را براي مسئولان نيز پر خير و بركت دانست و تصريح كرد: اگر با نيت هاي خدا پسندانه از منزل خارج شده و سفر كنيم در مسير حضرت حق مجاهد الي الله هستيم.
استاندار فارس در بخش پاياني سخنانش از عملياتي شدن طرح هدفمند كردن يارانه ها و عوارض و تبعات احتمالي اين طرح ملي خبر داد و افزود: در اجراي طرح هدفمند كردن يارانه ها كه يك تصميم ملي است تمام اركان اجرايي كشور در سطح رئيس جمهور، وزير، استاندار، فرماندار، بخشدار، مديران كل استاني و شهرستاني، پاي كار مي آيند.
احمدزاده اضافه كرد: تغيير نرخ عامل انرژي، اصلاح قيمتي و تغيير موازنه عرضه و تقاضا از جمله عواملي است كه بخش صنعت را با چالش هاي احتمالي روبرو مي كند.
وي از دستگاه هاي نظارتي و امنيتي استان خواست جهت رفع موانع و تبعات احتمالي در خصوص اجراي طرح هدفمند كردن يارانه ها آمادگي لازم را داشته باشند.
مقام عالي دولت در استان فارس احتمال به وقوع پيوستن احتكار خانگي را يكي ديگر از شايع ترين روش هاي شوك اقتصادي در سطح بازار دانست و تصريح كرد: يكي از مهم ترين كارهايي كه مديران استان فارس در طرح هدفمند كردن يارانه ها بايد دقت نظر داشته باشند، مديريت فضاي افكار عمومي جامعه است تا خدايي نكرده شوكي ناشي از اظهار نظر، مصاحبه و... به فضاي آرام و عمومي جامعه منتقل نشود.
احمدزاده در عين حال ادامه داد: در جامعه احتكارهاي سيستماتيك و برنامه ريزي شده كلان داريم كه با گزارش دستگاه هاي امنيتي، نظارتي و به خصوص مردم، بلافاصله با آن مقابله خواهيم كرد.
وي افزايش تقاضاي غير منطقي براي احتكار خانگي را مهمترين تبعات مورد نظر در طرح هدفمند سازي يارانه ها عنوان كرد و گفت: با تدبير و درايت مديران استاني و اصحاب دانشگاه پيرامون كنترل و مراقبت از اظهار نظرهاي نا اميد كننده در اجراي طرح هدفمندسازي يارانه ها ، فضاي آرام و متعادل اجتماعي از نقطه تعادل خود خارج نخواهد شد.
لازم به ذکر است، در جلسه شوراي اداري شهرستان خنج، بيش از 152 مصوبه با اعتباري بالغ بر 130 ميليارد ريال در حوزه هاي بهداشتي، عمراني، آموزشي و ... جهت پيشرفت، توسعه، عمران و آباداني شهرستان خنج به تصويب رسيد./انتهاي پيام/