آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۰۱۵۷
فاطمی مطرح کرد

ارزیابی مستمر دانشجویان دانشگاه مازندران در ترم جاری

معاون آموزشی دانشگاه مازندران گفت: اساتید ما در این ترم برای احتساب نمره پایانی دانشجویان به امتحانات پایان ترم اکتفا نمی‌کنند و به ارزیابی مستمر در طول ترم نیز می‌پردازند.

فاطمی، معاون آموزشی دانشگاه مازندران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: کلاس‌های درس و آموزش دانشجویان دانشگاه مازندران در تعطیلات نوروز و دو هفته اول فروردین برگزار نمی‌شود و شروع آن به بعد از عید و ۱۴ فروردین برمی‌گردد.

فاطمی افزود: بعد از تعطیلات، کلاس‌ها همچنان به صورت مجازی برگزار می‌شود، مگر اینکه تصمیمات ستاد برگردد. ما آمادگی هر تصمیمی را داریم، ولی حفظ سلامتی دانشجویان از هر چیزی برای ما مهم‌تر است.

معاون آموزشی دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: در این ترم با تمهیداتی که داشتیم هیچ مشکلی در برگزاری کلاس‌ها نداشتیم؛ مشکل اصلی در آموزش مجازی قسمتی به قطعی برق برمی‌گردد و بخشی از آن هم به اختلال شبکه اینترنت کشور مربوط است؛ وگرنه سامانه ما مشکلی نداشت.

وی اظهار کرد: اساتید ما در این ترم برای احتساب نمره پایانی دانشجویان به امتحانات پایان ترم اکتفا نمی‌کنند و به ارزیابی مستمر در طول ترم نیز می‌پردازند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار