آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۰۷۴۳
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران:

یک‌میلیارد تن ذخیره به منابع معدنی شرکت مس افزوده شد

اردشیر سعدمحمدی گفت: امسال با تلاش کارکنان صنعت مس یک میلیارد تن ذخیره جدید با عیار متوسط نیم درصد اکتشاف و به دارایی‌های برترین شرکت بازار سرمایه کشور اضافه شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در گفت‌وگویی  اظهار کرد: امسال با تلاش کارکنان صنعت مس یک میلیارد تن ذخیره جدید با عیار متوسط نیم درصد اکتشاف و به دارایی‌های برترین شرکت بازار سرمایه کشور اضافه شد.

مدیرعامل شرکت مس افزود: خوشحال هستم که اعلام کنم امسال موفق به انجام ۱۰۰ هزار متر حفاری اکتشافی شدیم که نسبت به سال ۱۳۹۸ رشد ۵۰ درصدی و نسبت به سال ۱۳۹۷ رشد ۲۵۰ درصدی داشته است.

وی با بیان این‌که در سال گذشته تقریباً نزدیک به ۷۰ هزار متر و در سال ۱۳۹۷، ۳۹ هزار و ۵۰۰ متر عملیات حفاری اکتشافی داشتیم، گفت: خوشبختانه نتایج ناشی از اکتشافات صورت‌گرفته بسیار خوب است به‌طوری‌که تا به امروز نزدیک به ۷۳۰ میلیون تن ذخیره جدید با عیار ۴۸صدم درصد در منطقه «سریدون» در استان کرمان اکتشاف کردیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار