کد خبر:۹۲۱۰۴۵
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

حسینی: عملکرد اقتصادی دولت را به شاخص‌های اقتصادی بسپارید/ ارزش پول ملی در سال ۹۹ نصف شد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در سال ۹۹ تورم نقطه به نقطه بیش از ۵۰ درصد، سقوط ۱۰۰ درصدی ارزش پول ملی و نرخ رشد اقتصادی نزدیک به صفر و بدتر شدن وضعیت ضریب جینی کارنامه اقتصادی دولت است.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، آخرین روز‌های سال ٩۹ را پشت سر می‌گذاریم، سالی که با صف‌های طولانی مرغ و گرانی گوشت و اقلام اساسی مردم به پایان می‌رسد و امید بهبود معیشت اقتصادی و رفاه اجتماعی به شدت کاهش یافته است. سالی که تحریم‌های بین المللی فشار زیادی بر اقتصاد کشور وارد کرد، اما سهم تحریم‌ها و سهم عملکرد دولت در گرفتاری‌های اقتصادی که مردم درگیر آن هستند و گویی پایانی بر آن نیست چقدر است را دانشجو با اساتید اقتصادی در میان گذاشته و عملکرد دولت و اینکه در کارنامه اقتصادی دولت چه نمره‌ای باید بنشیند مورد سوال قرار گرفته است.

سید شمس الدین حسینی؛ وزیر اقتصاد دولت‌های نهم و دهم، نماینده مجلس یازدهم و استاد اقتصاد در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در پاسخ به این سوال که عملکرد اقتصادی دولت آقای روحانی را در سال ۹۹ چگونه ارزیابی می‌کنید گفت: بنده ترجیح می‌دهم به جای اینکه درباره عملکرد دولت آقای روحانی قضاوت شخصی کنم، براساس شاخص‌ها آن هم بسیار کوتاه به سوال شما پاسخ دهم.

وی دراین باره افزود: برای ارزیابی عملکرد اقتصادی دولت آقای روحانی در سال ۹۹ به چند شاخص اقتصادی مثل تورم نقطه به نقطه که متاسفانه بیش از ۵۰ درصد شده، سقوط ۱۰۰ درصدی ارزش پول ملی در سال جاری و نرخ رشد اقتصادی که نزدیک صفر شده، در نهایت بدتر شدن وضعیت ضریب جینی یا همان شاخص نشان دهنده فاصله طبقاتی در جامعه می‌توان بسنده کرد.

شمس الدین حسینی درپایان درخصوص نمره‌ای که به دولت می‌دهد گفت: براساس شاخص‌ها متوسط وزنی که گرفتید آن را به عنوان نمره در نظر بگیرید و در کارنامه اقتصادی دولت آقای روحانی لحاظ کنید تا نمره این دولت در مسائل اقتصادی مشخص شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۹
کاش نصف شده بود یک دهم شد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار