امنيت امروز كشور در سايه احكام نوراني اسلام به دست آمده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۲۰۷
استاندار اردبيل:

امنيت امروز كشور در سايه احكام نوراني اسلام به دست آمده است

استاندار اردبيل گفت: اگر امروز امنيت و آرامشي را در كشور شاهديم همه در سايه احكام نوراني اسلام و تلاش برگرفته از همين احكام الهي است كه قواي نظامي و انتظامي در كشور انجام مي دهند.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبردانشجو» به نقل از روابط عمومي استانداري اردبيل، حسين صابري امروز در مراسم نواخته شدن زنگ انضباط اجتماعي در مدرسه الزهرا (س) اردبيل، نظم را جزو لاينفك زندگي انسان عنوان كرد و اظهار داشت: در سايه نظم و انضباط است كه جامعه‌ به آرامش دست مي يابد.

وي آغاز هفته نيروي انتظامي را يادآور شد و افزود: اين هفته در واقع نشان‌گر تقدير و تجليل از كساني است كه براي ايجاد امنيت به طور پيدا و پنهان، آرامش خود را فداي امنيت و آسايش ديگران مي كنند.

صابري ادامه داد: اگر امروز امنيت و آرامشي را در كشور شاهديم همه در سايه احكام نوراني اسلام و تلاش برگرفته از همين احكام الهي است كه قواي نظامي و انتظامي در كشور انجام مي دهند.

وي نيروي انتظامي را مظهر برقراري عدل در كشور عنوان كرد و گفت: اين سبزپوشان نه تنها در اين عصر بلكه در دوران دفاع مقدس نيز در سنگرهاي دفاع و صيانت از ارزش‌هاي انقلاب اسلامي خود را نشان دادند و همه توان خود را به كار گرفتند تا آرامش، آسايش و امنيت در كشور ماندگار شود.

استاندار اردبيل با اشاره به اينكه حتي در دورافتاده‌ترين روستاها و مرزهاي كشور نيز مردم شاهد خدمات نيروي انتظامي هستند، افزود: نيروهاي انتظامي در پاسداري از مرز‌هاي عقيدتي و معنوي ايران اسلامي نيز سهيم هستند.

وي شعار «نيروي انتظامي از ماست براي ماست و با ماست» را يكي از زيربنايي‌ترين شعارها دانست و اظهار داشت: نيروي انتظامي در سختي‌هاي انقلاب از متن مردم برخواست، در كنار مردم ماند و براي آنان خدمت كرد و امروز نيز اين شعار را تبديل به عمل كرده و آماده خدمت‌گزاري است.

وي در بخش ديگري از سخنان خود خطاب به دانش‌آموزان اردبيل اعلام كرد: امروز هر نظمي را كه در منطقه شاهديم مرهون اين جهادگران سبز پوش است كه ايده‌آل‌هاي جمهوري اسلامي ايران را كه همان آرمان‌هاي امام راحل (ره) محتواي وصاياي شهدا و منويات مقام معظم رهبري است جامه عمل پوشاندند.

در پايان اين مراسم از دانش‌آموزان و مقام‌آوران مدرسه نمونه دولتي الزهرا(س) با اهداي هدايايي تجليل شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار