حاشيه هاي سفر احمدي نژاد به گلستان
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از گرگان، مردم ولايتمدار گلستان از ساعات اوليه امروز در خيابانهای اصلي شهر گرگان، بيصبرانه منتظر رئيس جمهور محبوب و سختكوش ايران بودند.
دكتر احمدي نژاد راس ساعت 9امروز وارد فرودگاه گرگان شد و مورد استقبال استاندار، نمايندگان مجلس، ائمه جمعه و جمعي از مسئولان قرار گرفت.
مردم روستاهاي اميرآباد، كريم آباد و محمدآباد از ساعات اوليه در مسير استقبال رئيس جمهور، از فرودگاه تا چهار راه شهدا تجمع كرده بودند.
دكتر احمدي نژاد پس از اينكه مورد استقبال گرم مردم روستاهاي اطراف فرودگاه و مسئولان استاني قرار گرفت، همراه هيئت دولت به گلزار شهداي امامزاده عبدالله گرگان رفت.
رئيس جمهوري اسلامي ايران امروز در حالي وارد شهر گرگان شد كه مسير حركت اتومبيل حامل دكتر احمدي نژاد مملو ازجمعيت بود.
كاروان حامل رييس جمهور در مسير عزيمت از فرودگاه به ورزشگاه آزادي گرگان در محلات امين آباد و محمد آباد با ازدحام جمعيت روبرو شد و در ميدان گاز براي دقايقي از حركت باز ماند.
مردم گرگان در طول مسير استقبال، با قرباني كردن گوسفند و سر دادن شعارهاي انقلابي مقدم رييس جمهور را به استان گلستان گرامي داشتند.
رئيس جمهور ساعت 11 در ورزشگاه آزادي گرگان سخنراني خود را آغاز کرد.
دكتر احمدي نژاد درباره اجلاس سازمان ملل و شكست نظام سلطه سخن گفت و اظهار داشت: خبرنگاران دست آموز دولت آمريكا اصرار داشتند، بگويند كه تحريم ها اثر كرده و اقتصاد ايران دچار آسيب شده و كشور ما ناتوان مانده است.
رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنان خود به طرح هدفمند كردن يارانه ها اشاره كرد و گفت: طرح هدفمند كردن يارانه ها از طرح هاي بسيار مهم و اساسي در جهت عدالت و احياي اقتصاد ايران است.
وي افزود: ملت ما استعدادها و توانمندي هاي فراواني دارد، اما آن طور كه شايسته است مورد حمايت قرار نمي گيرد.
احمدي نژاد ادامه داد: مقدمات اين طرح با هدف و اجراي عدالت و هدايت و حمايت درست از تمام استعدادها و توانمندي هاي ملت ايران در مسير پيشرفت و شكوفايي فراهم شده است و بخش هايي كه بايد مورد حمايت دولت قرار گيرد، شناسايي، و همه جوانب كار در حال بررسي است.
رئيس جمهور گفت: اين طرح بزرگ با مشاركت و همراهي آحاد مردم اجرا شدني است و در تمام مراحل اجراي اين طرح، كوچكترين مشكلي در زندگي عموم مردم بوجود نخواهد آمد و اين هدف دولت است./انتهاي پيام/