امسال 1055زائر از خراسان جنوبي به حج تمتع مشرف مي‌شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۶۶۶
مديركل حج و زيارت خراسان جنوبي:

امسال 1055زائر از خراسان جنوبي به حج تمتع مشرف مي‌شوند

مديركل حج و زيارت خراسان جنوبي گفت: امسال 1055 زائر از خراسان جنوبي در قالب هفت کاروان به همراه 71 نفر از عوامل به حج تمتع اعزام مي‌شوند.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بيرجند، ابوالفضل نوفرستي ظهر امروز در نشست خبري به مناسبت هفته حج، به اعزام زائران استان به حج عمره اشاره کرد و اظهار داشت: تعداد زائران عمره در سال جاري در استان 4035 نفر بود‌ كه اين افراد در قالب 27 گروه عادي و يك گروه دانشجويي به عربستان اعزام شدند.

وي به ديگر برنامه‌هاي هفته حج در استان اشاره کرد و گفت: نمايشگاه حج نيز طبق روال سال‌هاي گذشته در دو قسمت شهر بيرجند برپا مي شود که قسمت مكه اين نمايشگاه در حسينيه امام رضا (ع) و قسمت مدينه آن نيز در محل هيئت حسيني شهرستان بيرجند برگزار خواهد شد.

مديركل حج و زيارت خراسان جنوبي از شركت يكپارچه زائران حج تمتع استان در مراسم نماز جمعه و سخنراني ائمه جمعه درباره فلسفه و جايگاه حج در اسلام خبر داد و گفت: يكي ديگر از برنامه‌هاي پيش‌بيني شده براي اين هفته، اجراي طرح مفتاح‌الجنة و سركشي به خانواده‌هاي زير پوشش كميته امداد امام خميني (ره) است.

نوفرستي به برگزاري همايش بزرگ زائران حج تمتع 89 استان در 18 مهر ماه اشاره كرد و بيان داشت: علاوه بر اين، در اين روز شاهد نواختن زنگ حج در مدارس خراسان جنوبي با حضور كارگزاران زيارتي استان هستيم.

وي از برگزاري همايش پياده‌روي زائران حج تمتع جهت آماد‌گي بيشتر زائران براي تشرف به حج با همكاري سازمان تريبت ‌بدني استان خبر داد و اظهار داشت: همزمان با روز عصاي سفيد، شاهد حضور نابينايان و اجراي ويژه برنامه براي اين قشر در محل نمايشگاه هستيم.

مديركل حج و زيارت خراسان جنوبي گفت: از ابتداي سال 89 تا كنون، 192 اتوبوس با ظرفيت 7680 نفر از استان، به مقصد عتبات عاليات اعزام شدند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار