به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، توکنهای سهامی بایننس (Binance Stock Token) نوعی رمزارز دیجیتالی هستند که با استفاده از دارایی پایه (سهام شرکتها) پشتیبانی میشوند و خریداران این توکنها تحت تاثیر تغییرات ارزش دارایی پایه سود و یا زیان را شناسایی خواهند کرد.
بازار مبادلات توکن سهام شرکت تسلا (TSLA/BUSD) نخستین بازار بایننس استوک توکن (Binance Stock Token) محسوب میشود ومعاملات آن در تاریخ دوازدهم آوریل سال ۲۰۲۱ میلادی راهاندازی شده است. مالکان این دسته از توکنها میتوانند از رشد ارزش دارایی اصلی منتفع شوند.
صرافی بایننس در واکنش به تقاضای کاربران قصد دارد در آینده سهام شرکتهای بیشتری را به صورت توکنیزه شده در دسترس سرمایهگذاران قرار دهد.
با این وجود، بایننس نخستین پلتفرم صنعت رمزارزی ارائه کنندهی سهام شرکت تسلا محسوب نمیشود و صرافی بیترکس (Bittrex) از دسامبر ۲۰۲۰ امکان خرید و فروش سهام توکنیزهشدهی شرکتهای تسلا، اپل و گوگل را برای کاربران خود فراهم کرده است.
سرنوشت سهام شرکتهای بزرگ با صنعت رمزارزی گره خورده است
در حالی که سهام تسلا در دنیای بازارهای مبادلات رمزارزها داد و ستد میشود، تسلا نیز رمزارزها را به عنوان ابزار کارآمد مبادلات و حفظ ارزش دارایی پذیرفته است. بر اساس گزارش کوینیت، شرکت تسلا در ماه فوریه از سرمایهگذاری ۱/۵ میلیارد دلاری بر روی بیت کوین خبر داده و در ماه مارس امکان خرید خودروهای برقی ساخت این شرکت در ازای پرداخت بیت کوین را فرآهم کرده است.
ایلان ماسک (Elon Musk)؛ مدیرعامل تسلا هماکنون به یکی از شناختهشدهترین طرفداران صنعت رمزارزها تبدیل شده و حتی مدیران رده بالای تسلا رسماً برای خود عناوین رمزارزی نیز انتخاب کردهاند.
نظر شما نسبت به راهاندازی بازار مبادلاتی سهام شرکتها در صرافی بایننس چیست؟ آیا بازارهای سنتی مبادلات سهام در آینده شکل جدیدی به خود گرفته و با کمک رمزارزها بازار مبادلات این داراییها نیز متحول خواهد شد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.