به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد رضا مقیمی با اشاره به اجرای طرح سراسری تشدید مبارزه با احتکار کالاهای اساسی، در تشریح این خبر اظهار کرد: با فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان و افزایش قیمت برخی از کالاهای اساسی و ضروری مورد نیاز مردم همچنین اجرای منویات و تدابیر مقام معظم رهبری امام خامنهای عزیز "مدظله العالی" مبنی بر مبارزه با احتکار و گرانفروشی کالاهای اساسی، نخستین طرح سراسری تشدید مبارزه با احتکار کالاهای اساسی به مدت ۷۲ ساعت، در هفته گذشته در سراسر کشور اجرا شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی افزود: در طرح مذکور کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی، با خدمت مضاعف و تلاشهای شبانهروزی و اقدامات تخصصی پلیسی، محل دپو و نگهداری کالاهای اساسی و ضروری را شناسایی کردند.
وی تصریح کرد: در بازرسی از این انبارها پنج هزار و ۵۶۰ تن انواع کالای اساسی شامل برنج، خرما، گندم و جو، حبوبات، رب گوجه فرنگی، ماکارونی، نهادههای دامی، روغن خوراکی، قند و شکر، مرغ و گوشت، کود شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به همراه ۵۱ هزار لیتر مواد شوینده، ۵۳ هزار و ۳۰۰ قطعه لوازم یدکی خودرو، ۱۱۰ حلقه لاستیک و ۱۸ هزار لیتر روغن موتور احتکار شده کشف شد.
این مقام ارشد انتظامی عنوان کرد: کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه را بیش از ۶۵۶ میلیارد ریال برآورد کردند و در این رابطه ۹۵ نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.
مقیمی بیان کرد: مبارزه جدی با این پدیده شوم اقتصادی، کمک به توزیع عادلانه کالا در بین مصرفکنندگان و حفظ تعادل عرضه و تقاضا بوده و تاکنون هموطنان عزیز در این راه پلیس امنیت اقتصادی را به خوبی همراهی کردهاند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی از هموطنان خواست، در صورت مشاهده و اطلاع از هرگونه فعالیت افراد فرصتطلب و سودجو در زمینه احتکار و قاچاق کالا و ارز، موضوع را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.