کد خبر:۹۳۱۳۵۴

پولشویی و اخلال در نظام تولید از اتهامات متهم اصلی پرونده ابریشم گیلان / رئیس هیات مدیره استقلال زیر ذره‌بین دستگاه قضا

سیدمهدی فلاح میری دادستان مرکز استان گیلان، آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده شرکت ابریشم گیلان را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه؛ سیدمهدی فلاح میری دادستان مرکز استان گیلان، آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده شرکت ابریشم گیلان را تشریح کرد.

فلاح میری گفت: دستگاه قضایی همزمان با پیگیری برای احیای تولید در شرکت ابریشم گیلان، با تشکیل پرونده کیفری در حال رسیدگی به اتهامات اشخاصی است که طی سالیان متمادی موجب اخلال در تولید این کارخانه شده اند.

وی گفت: متهم اصلی پرونده به اتهام پولشویی و اخلال در نظام تولید تحت تعقیب قضایی قرار گرفته است.

دادستان مرکز استان گیلان در پایان با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری که ضربه به تولید را خیانت به استقلال کشور دانستند اظهار داشت: دستگاه قضایی با کسانی که با منفعت طلبی شخصی موجب تعطیلی کارخانجات و اخلال در نظام تولید شده اند در چارچوب قانون قاطعانه برخورد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید:


رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال دستگیر شد

واکنش باشگاه استقلال به خبر دستگیری اسماعیل خلیل زاده


 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار