کد خبر:۹۲۹۴۳۹
در پنجمین دوره اعطای جایزه محیط زیست؛

دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان پژوهشگر برتر محیط زیست معرفی شد

دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد در پنجمین دوره اعطای جایزه محیط زیست که در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، توانست عنوان پژوهشگر برتر را به خود اختصاص دهد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد در پنجمین دوره اعطای جایزه محیط زیست که در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، توانست عنوان پژوهشگر برتر را به خود اختصاص دهد.

امین حاجی وند، دانشجوی دکتری حقوق کیفری و جرم شناسی دانشگاه فردوسی مشهد است و در پنجمین دوره اعطای جایزه محیط زیست با پژوهش «آیین دادرسی کیفری سبز» و همچنین مقالاتی مشترک با استادان دانشگاه فردوسی توانست پژوهشگر برتر محیط زیست شود.

جایزه محیط زیست را دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی و راه اندازی کرده و براساس آن به پژوهش ها، دستاورد‌ها و نوآوری‌های برتر در حوزه حفاظت از محیط زیست امتیاز می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار