آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۹۷۳۱

جوایز جشنواره «رهوا» به دلیل استقبال دانشجویان افزایش یافت

رئیس دبیرخانه جشنواره رهوا گفت: با توجه به استقبال خوب دانشجویان از این جشنواره دانشجویی، ۱۰۰ میلیون ریال به جوایز آن افزوده شد که این مبلغ به همه شرکت‌کنندگان، بدون توجه به امتیاز آنان اختصاص می‌یابد.


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدمحمود طباطبایی، رییس دبیرخانه جشنواره از افزایش جوایز جشنواره رهوا خبر داد و اظهار کرد: در هر یک از ۲۷ رشته جشنواره، سه برنده ۴ تا ۱۲ میلیون ریالی طبق نظر هیأت داوران مشخص می‌شوند؛ افزون بر این، به نام امام هشتم (ع) هشت برنده ۷ میلیون ریالی نیز توسط مخاطبان انتخاب خواهند شد که به این ترتیب مجموع برندگان جشنواره به ۱۱۴ نفر می‌رسد.

ظیاطبایی با اشاره به اینکه از بهمن ماه ۹۹ تاکنون بیش از ۲ هزار دانشجو از سراسر استان در جشنواره رهوا شرکت کرده اند، پیش بینی کرد با توجه به تنوع رشته‌ها و موضوعات جشنواره که چالش‌ها و دغدغه‌های روز دانشجویان را پوشش می‌دهد، تعداد شرکت کنندگان همچنان افزایش یابد.

رییس دبیرخانه جشنواره رهوا خاطرنشان کرد: به دلیل درخواست‌های مکرر دانشجویانی که تاکنون موفق به شرکت در جشنواره نشده اند، تا اطلاع ثانوی امکان ثبت نام فراهم خواهد بود.

وی یادآور شد: شرکت کنندگان در بخش‌های آموزشی و پژوهشی جشنواره که بیش از ۶۰ درصد امتیاز رشته موردنظرشان را کسب کنند، معادل ۲ نمره امتیاز برای دروس معارف خود دریافت خواهند کرد.

لازم به ذکر است جشنواره رهوا تا ۱۸ اردیبهشت ماه جاری در پنج قالب ادبی هنری، آموزشی، فناوری، پژوهشی، ایده پردازی و تجربه نگاری با ۲۷ رشته متنوع ویژه دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان خراسان رضوی و دانش آموختگانی که یک سال از اتمام تحصیلشان می‌گذرد، در حال برگزاری است.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می‌توانند به سایت www.rahvaa.ir مراجعه یا با دبیرخانه جشنواره به شماره‌های ۰۵۱۳۷۱۲۳۹۸۵، ۰۵۱۳۸۴۵۱۵۲۷ و ۰۹۱۵۷۵۸۳۶۰۴ تماس بگیرند. / ز. ش

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار