کماکان افزایش مرگ و میر‌های کرونایی را داریم
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۰۷۰۰
معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران

کماکان افزایش مرگ و میر‌های کرونایی را داریم

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: کماکان افزایش مرگ و میر‌های کرونایی را داریم و همچنان در اوج بیماری هستیم.
کماکان افزایش مرگ و میر‌های کرونایی را داریم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نادر توکلی، روز شنبه در نشست خبری هفته سلامت که در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، افزود: نیاز به حوزه آی تی و فناوری اطلاعات در دوران کرونا بالا رفته است و ارزیابی‌ها نشان می‌دهد به موازات نیرو‌های درمانی به نیرو‌های آشنا به فناوری اطلاعات نیاز داریم.

وی گفت: در حال حاضر وضعیت موج چهارم کرونا به گونه‌ای است که شاهد افزایش بار مراجعات سرپایی به موازات آن در بخش بستری‌ها هستیم. اما، هیچ بیماری سرگردان نمانده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: با هماهنگی‌های صورت گرفته، بار و فشار کاری به نحوی مدیریت شد تا سیستم چابک شود.

وی از راه اندازی سامانه ۶۰۷۰ برای پاسخگویی به بیماران کرونایی در استان تهران خبر داد و گفت: کماکان افزایش مرگ و میر‌ها را داریم و همچنان در اوج بیماری هستیم.

توکلی از روند رو به افزایش ترخیص بیماران بستری خبر داد و افزود: امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار