به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دو مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز براساس اعلام پایگاه استنادی WOS به عنوان مقاله پراستناد انتخاب شد.
دو مقاله کاظم علیرضالو، عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تبریز با عناوین:
"Combined effect of natural antioxidants and antimicrobial compounds during refrigerated storage of nitrite-free frankfurter-type sausage"
"Phytochemical constituents, advanced extraction technologies and techno-functional properties of selected Mediterranean plants for use in meat products. A comprehensive review"
چاپ شده در مجلات Food Research International (Q۱; IF:۴.۹۷) و Trends in Food Science & Technology (Q۱; IF:۱۱.۰۷) براساس اعلام پایگاه استنادی WOS به عنوان مقالات پراستناد سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ انتخاب شد.
شایان ذکر است، علیرضالو عضو هیئت علمی گروه تکنولوژی مواد غذایی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر است که در دو سال اخیر موفق به چاپ بیش از ۱۸ مقاله JCR در مجلات Q۱ و Q۲ شده است.