به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس دانشگاه تبریز به همراه معاون پژوهش و فناوری در بازدیدی از ساختمان فدک در جریان آماده سازی این ساختمان جهت استقرار واحدهای فناور مرکز رشد و نوآوری این دانشگاه قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه تبریز در این بازدید تغییر کاربری این ساختمان جهت حضور شرکتهای دانش بنیان و فناور را در راستای برنامههای عملی دانشگاه برای تحقق شعار سال بیان کرد و گفت: یکی از مهمترین برنامهها و اولویتهای دانشگاه در سال جدید، ایجاد پهنه نوآوری و فناوری دانشگاه تبریز است که با اختصاص ساختمان فدک این مهم به حالت عملیاتی درآمده است.
پورزیاد، مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز، هم در جریان این بازدید، ضمن تشکر از تصمیم هیات رئیسه دانشگاه برای در اختیار قرار دادن ساختمان فدک جهت فعالیت واحدهای فناور پذیرش شده مرکز رشد و نوآوری، به ارائه گزارش اقدامات انجام گرفته پرداخت.
وی افزود: با توجه به جایگاه ویژه دانشگاه تبریز، حضور اساتید متخصص و نخبگان دانشگاهی در استان، اتخاذ سیاستهای حمایتی از ارتقاء اقتصاد دانش بنیان در کشور، تمایل فناوران جهت حضور در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز در ماههای اخیر افزایش چشمگیری داشته است.
مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه همچنین با اشاره به تکمیل ظرفیت ساختمانهای رشد فناوری و همچنین نوآوری دانشگاه تبریز و وجود حدود ۳۰ درخواست استقرار جدید، که به دلیل کمبود فضا پذیرش واحدهای جدید را با مشکل مواجه کرده است، اضافه کرد: تجهیز و آماده سازی ساختمان فدک به عنوان ساختمان شماره ۳ مرکز رشد و نوآوری دانشگاه برای استقرار واحدهای جدید بسیار ضروری است.
لازم به توضیح است که ساختمان فدک نزدیک میدان شهید بهشتی، با زیر بنای حدود ۲۵۰ مترمربع در ۵ طبقه، پیش از این به عنوان خوابگاه دانشجویی دختران دانشگاه تبریز مورد استفاده قرار میگرفت.