آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۱۴۴۷

تولید ۶ محصول دانش بنیان در مرکز رشد دانشگاه میبد

مدیر مرکز رشد دانشگاه میبد گفت: در حال حاضر، ۶ محصول دانش‌بنیان توسط ۳ واحد فناور دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه میبد تولید می‌شوند.

تولید ۶ محصول دانش بنیان در مرکز رشد دانشگاه میبد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مدیر مرکز رشد دانشگاه میبد، گفت: در حال حاضر ۶ محصول دانش‌بنیان توسط ۳ واحد فناور دانش‌بنیان در این مرکز تولید می‌شوند که خوشبختانه این تعداد رو به افزایش است.

وی افزود: در حال حاضر ۳۲ واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه میبد مستقر هستند که از این تعداد، تاکنون ۳ شرکت موفق به اخذ مجوز دانش‌بنیان برای برخی از محصولات خود شده‌اند؛ به‌طوری‌که این ۳ شرکت، تاکنون ۶ محصول مختلف دانش‌بنیان خود را تجاری‌سازی کرده‌اند.

لازم به توضیح است، یک شرکت دانش‌بنیان هوش مصنوعی با تولید ۳ محصول دانش‌بنیان:۱. دستگاه تعیین سایز و قوس کاشی با هدف بومی‌سازی دستگاه‌های کنترل کیفی در صنایع کاشی و سرامیک، ۲. دستگاه تعیین عیوب و درجه‌بندی کاشی با قابلیت تشخیص عیوب مربوط به سطح و لبه‌های کاشی، عیوب چاپ و تشخیص طیف رنگ و دستگاه تسمه‌کش تمام اتوماتیک صنعتی، مناسب انواع بسته‌های مکعبی، بخش مهمی از نیاز‌های صنعت کاشی و سرامیک را برطرف کرده است.

یک شرکت دانش‌بنیان ماشین‌سازی نیز با تولید یک محصول دانش‌بنیان (دستگاه پالت‌آیزر) جهت چیدمان انواع محصول نهایی با اوزان بالا و اشکال متفاوت بر روی پالت، نیاز مشتریان زیادی را در صنعت کاشی و سرامیک کشور رفع کرده است.

یک شرکت دانش‌بنیان که در حوزه کشاورزی فعالیت دارد، با تولید دو محصول دانش‌بنیان «ان. پی. استارتر» به عنوان محرک رشد و توسعه ریشه، و «گریفین» به عنوان کلسیم تخصصی محلول‌پاشی با بهره‌گیری از فرمولاسیون پیشرفته، توانسته است افزایش قابل توجهی در میزان برداشت محصولات مختلف کشاورزی ایجاد کند که این موضوع، توجه مشتریان مختلف داخلی و خارجی این حوزه را به خود جلب نموده است. حجم قابل توجه فروش و صادرات این محصولات، خود گواهی بر این مدعاست.

دانشجویان، دانش‌آموختگان و اعضای هیئت‌علمی نخبه و پرتلاش دانشگاه میبد در کنار صنعتگران و مهندسان مجرّب این شهرستان، با تکیه بر دانش و علم دانشگاهیان و تجارب ارزنده صنعتگران شهرستان، توانسته‌اند با راه‌اندازی واحد‌های فناور و شرکت‌های تولیدی مختلف و با تولید محصولات دانش‌بنیان، ارتباط صنعت و دانشگاه را تقویت نمایند و گامی در راستای استقلال صنعتی ایران عزیزمان، بردارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار