به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مدیر مرکز رشد دانشگاه میبد، گفت: در حال حاضر ۶ محصول دانشبنیان توسط ۳ واحد فناور دانشبنیان در این مرکز تولید میشوند که خوشبختانه این تعداد رو به افزایش است.
وی افزود: در حال حاضر ۳۲ واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه میبد مستقر هستند که از این تعداد، تاکنون ۳ شرکت موفق به اخذ مجوز دانشبنیان برای برخی از محصولات خود شدهاند؛ بهطوریکه این ۳ شرکت، تاکنون ۶ محصول مختلف دانشبنیان خود را تجاریسازی کردهاند.
لازم به توضیح است، یک شرکت دانشبنیان هوش مصنوعی با تولید ۳ محصول دانشبنیان:۱. دستگاه تعیین سایز و قوس کاشی با هدف بومیسازی دستگاههای کنترل کیفی در صنایع کاشی و سرامیک، ۲. دستگاه تعیین عیوب و درجهبندی کاشی با قابلیت تشخیص عیوب مربوط به سطح و لبههای کاشی، عیوب چاپ و تشخیص طیف رنگ و دستگاه تسمهکش تمام اتوماتیک صنعتی، مناسب انواع بستههای مکعبی، بخش مهمی از نیازهای صنعت کاشی و سرامیک را برطرف کرده است.
یک شرکت دانشبنیان ماشینسازی نیز با تولید یک محصول دانشبنیان (دستگاه پالتآیزر) جهت چیدمان انواع محصول نهایی با اوزان بالا و اشکال متفاوت بر روی پالت، نیاز مشتریان زیادی را در صنعت کاشی و سرامیک کشور رفع کرده است.
یک شرکت دانشبنیان که در حوزه کشاورزی فعالیت دارد، با تولید دو محصول دانشبنیان «ان. پی. استارتر» به عنوان محرک رشد و توسعه ریشه، و «گریفین» به عنوان کلسیم تخصصی محلولپاشی با بهرهگیری از فرمولاسیون پیشرفته، توانسته است افزایش قابل توجهی در میزان برداشت محصولات مختلف کشاورزی ایجاد کند که این موضوع، توجه مشتریان مختلف داخلی و خارجی این حوزه را به خود جلب نموده است. حجم قابل توجه فروش و صادرات این محصولات، خود گواهی بر این مدعاست.
دانشجویان، دانشآموختگان و اعضای هیئتعلمی نخبه و پرتلاش دانشگاه میبد در کنار صنعتگران و مهندسان مجرّب این شهرستان، با تکیه بر دانش و علم دانشگاهیان و تجارب ارزنده صنعتگران شهرستان، توانستهاند با راهاندازی واحدهای فناور و شرکتهای تولیدی مختلف و با تولید محصولات دانشبنیان، ارتباط صنعت و دانشگاه را تقویت نمایند و گامی در راستای استقلال صنعتی ایران عزیزمان، بردارند.