کد خبر:۹۳۱۸۹۰
از ۱۷ تا ۲۰ اردیبهشت؛

دوره آموزشی «افسران جوان جبهه جنگ نرم» به همت دانشجویان دانشگاه خوارزمی برگزار می‌شود

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه خوارزمی دوره رسانه‌ای با عنوان «افسران جوان جبهه جنگ نرم» را از ۱۷ تا ۲۰ اردیبهشت برگزار می‌کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه خوارزمی دوره رسانه‌ای با عنوان «افسران جوان جبهه جنگ نرم» را برگزار می‌کند.

دانشجویان در این دوه آموزشی فعالیت در توییتر، اینستاگرام و تلگرام را از صفر تا ۱۰۰ آموزش می‌بینند. همچنین با یادگیری کار با نرم افزار‌های ایرانی و خارجی، طراحی پوستر و عکس نوشته با موبایل را می‌آموزند. آموزش تدوین کلیپ سازی حرفه‌ای با موبایل نیز از دیگر آموزش‌های این دوره مجازی است.

هزینه ثبت نام برای دانشجویان دانشگاه خوارزمی ۱۰ هزار تومان و دانشجویان سایر دانشگاه‌ها ۲۵ هزار تومان درنظر گرفته شده است.

این دوره آموزشی از جمعه ۱۷ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا دوشنبه، ۲۰ اردیبهشت ادامه می‌یابد و در بستر اسکای روم برگزار می‌شود.

آماده//// دوره آموزشی «افسران جوان جبهه جنگ نرم» به همت دانشجویان دانشگاه خوارزمی برگزار می‌شود

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار