دستگيري 5 شرور در چابهار
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، غلامعلي نكويي اظهار داشت: مأموران انتظامي به دنبال اجراي چند ايست و بازرسي مقطعي موفق شدند راكب و تركنشين يك دستگاه موتور سيكلت را كه به محض مشاهده مأموران، قصد فرار داشت، شناسايي و در يك عمليات ضربتي آنان را غافلگير كنند.
فرمانده نيروي انتظامي سيستان و بلوچستان تصريح كرد: افراد مظنون كه خود را در حلقه محاصره مأموران گرفتار ميديدند، براي رهايي از چنگ قانون به سمت مأموران تيراندازي كرده و قصد داشتند از محل متواري شوند كه با اقدام بموقع و عكسالعمل سريع نيروهاي انتظامي يكي از اشرار مسلح به نام «عبدالرشيد.ر» دستگير شد.
وي گفت: به دنبال دستگيري اين شرور مسلح، در همان ساعات اوليه، مخفيگاه ديگر همدستانش شناسايي، و پس از هماهنگي با مراجع قضايي در يك عمليات ضربتي تعداد چهار شرور ديگر نيز دستگير شدند.
نكويي بيان كرد: در بازرسي از مخفيگاه اين اشرار، مقاديري مواد مخدر به همراه دو دستگاه موتور سيكلت سرقتي به همراه لوازم و قطعات سرقتي موتور سيكلت كشف و ضبط شد.
فرمانده نيروي انتظامي سيستان و بلوچستان گفت: يك قبضه سلاح نيز از محل درگيري با اشرار كشف و تحقيقات پليس براي دستگيري يكي ديگر از آنها كه متواري شده، ادامه دارد./انتهاي پيام/