برنامه ریزی برای جذب ۳۰ هزار پرستار درسال جاری
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۴۳۹۰

برنامه ریزی برای جذب ۳۰ هزار پرستار درسال جاری

رئیس سازمان نظام پرستاری گفت: سال گذشته دنبال مجوز جذب ۵۲ هزار و ۲۰۰ نفر پرستار رفتیم و امسال نیز دنبال مجوز جذب ۳۰ هزار نفر هستیم.
برنامه ریزی برای جذب ۳۰ هزار پرستار درسال جاری

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد میرزابیگی، رئیس سازمان نظام پرستاری در خصوص «کمبود پرستار و اینکه آیا امسال جذبی دارید؟»،گفت: ما مرتب پیگیر هستیم که جذب نیروی پرستاری داشته باشیم.سال گذشته به دنبال مجوز جذب 52 هزار و 200 نفر رفتیم و امسال نیز دنبال مجوز جذب 30 هزار نفر هستیم و تا آن مرحله که به استانداردهای لازم در خصوص تعداد پرستار برسیم، موضوع را دنبال می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما باید به ازای هر تخت بیمارستانی 2.5 نفر پرستار داشته باشیم که در حال حاضر 8 دهم نیرو داریم.در مقطعی در سال‌های 93-94 به 1.2 دهم رسید،اما تعدادی پرستار و بازنشسته شدند و تخت‌های بیمارستانی افزایش پیدا کرد؛ در نتیجه تا دو نیم عدد زیادی است و باید پیگیر موضوع باشیم.

منبع: فارس
پربازدیدترین آخرین اخبار