کد خبر:۹۳۴۸۷۴

تزریق واکسن در کشور از مرز ۲.۴ میلیون دوز عبور کرد

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تازه‌ترین گزارش واکسیناسیون کووید ۱۹ در کشور را اعلام کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، برنامه ملی واکسیناسیون کووید ۱۹ در کشور، از اسفند ۹۹ با تزریق واکسن به پرسنل و نیرو‌های بخش‌های ICU آغاز شد و در ادامه سایر کادر بهداشت و درمان توانستند این واکسن را بزنند.

به دنبال کادر بهداشت و درمان، افراد مقیم آسایشگاه‌ها واکسن زدند و در ادامه برخی از جانبازان و همچنین سالمندان، این واکسن را دریافت کردند.

بر اساس سند ملی واکسیناسیون که ستاد ملی مقابله با کرونا آن را تصویب کرده است، سالمندان در گروه‌های مختلف سنی تقسیم بندی شده اند و در اولین اولویت افراد ۸۰ سال به بالا واکسن زدند.

تا کنون دو میلیون و ۳۲ هزار و ۱۶۲ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۳۸۸ هزار و ۸۲۱ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده اند.

بر همین اساس تاکنون مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به دو میلیون و ۴۲۰ هزار و ۹۸۳ دوز رسیده است.

طبق سند ملی واکسیناسیون برای گروه‌های سنی اعلام شده، به هیچ وجه نیازی به مراجعه حضوری به مراکز بهداشتی یا ثبت نام اینترنتی نیست و تنها در پایان هر مرحله از واکسیناسیون، در صورت عدم دریافت پیامک یا تماس تلفنی، صرفاً افراد جامانده گروه‌های اعلام شده برای نوبت گیری تزریق واکسن می‌توانند از طریق درگاه اینترنتی salamat.gov.ir نسبت به ثبت نام و درج کد ملی، تاریخ تولد و به روز رسانی شماره تلفن همراه خود اقدام کرده و ظرف روز‌های بعد، زمان و محل تزریق واکسن از طریق پیامک به تلفن همراه ایشان ارسال خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار