پيش‌بيني وضعيت هوا در سيستان و بلوچستان با دقت بيشتري انجام مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۷۶۶
مديركل ستاد بحران سيستان و بلوچستان‌:

پيش‌بيني وضعيت هوا در سيستان و بلوچستان با دقت بيشتري انجام مي‌شود

مديركل ستاد بحران و حوادث غير مترقبه سيستان و بلوچستان گفت: از اين به بعد پيش‌بيني وضعيت هوا در سيستان و بلوچستان با دقت بيشتري انجام مي‌شود.

به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، حجت‌علي شايانفر با اشاره به اينكه از اين به بعد پيش‌بيني وضعيت هوا در سيستان و بلوچستان با دقت بيشتري انجام مي‌شود، اظهار داشت: دو طرح و پروژه هواشناسي با اعتبار 900 ميليون ريال از سوي ستاد مديريت بحران و حوادث غيرمترقبه اين استان در زاهدان افتتاح و راه‌اندازي شد.

وي افزود: اين دو پروژه شامل سامانه دريافت تصاوير ماهواره‌اي و سامانه پخش زنده تلويزيوني پيش‌بيني هواست.

مديركل ستاد بحران و حوادث غير مترقبه سيستان و بلوچستان با اشاره به اينكه بيش از 90 درصد بلاياي طبيعي منشاء جوي دارند، گفت: پايش دقيق و به موقع پديده‌هاي هواشناسي و اندازه‌گيري پارامترهاي مختلف هواشناسي، در مديريت بهينه بحران‌هاي ناشي از اين حوادث بسيار مهم هستند.

شايانفر تصريح كرد: در سال گذشته بيش از 620 ميليارد ريال در زمينه پروژه‌هاي پيشگيري، آمادگي، تجهيز، مقابله و بازسازي در سيستان و بلوچستان هزينه شده است.

محمدعلي عزيزاقلي، مديركل سازمان هواشناسي سيستان و بلوچستان نيز پيش‌بيني طوفان‌هاي شديد و حاره‌اي، سامانه‌هاي رعد و برق و رگبارهاي شديد ناگهاني را 48 ساعت تا يك هفته قبل از بروز آن پديده، از مهم‌ترين مزاياي افتتاح اين سامانه عنوان كرد.

وي افزود: در حال حاضر 11 ايستگاه سينوپتيك، 14 ايستگاه اقليم‌شناسي، 150 ايستگاه باران‌سنجي و يك ايستگاه دريايي در منطقه چابهار وجود دارد كه موجب پوشش بيش از 70 درصدي اين استان شده است.

عزيزاقلي خاطرنشان كرد: با تجهيز پنج شهرستان تازه تاسيس سيستان و بلوچستان به سامانه خودكار هواشناسي، تا پايان سال‌جاري پوشش هواشناسي اين استان به بالاي 80 درصد مي‌رسد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار