ترويج عفاف و حجاب از كارهاي اساسي كشور است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از رشت، محمد دوستدار صبح امروز در افتتاحيه نمايشگاه شهدا، حجاب و عفاف در دانشگاه پيام نور رشت، با بيان اينكه عفاف و حجاب بايد در محيطهاي مربوط به جوانان بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد، اظهار داشت: بحث عفاف و حجاب در دانشگاه به دليل حضور جوانان در اين محيط از اهميت زيادي برخوردار است.
وي هدف از برگزاري نمايشگاه را ترويج فرهنگ عفاف و حجاب عنوان كرد و ادامه داد: ترويج عفاف و حجاب از كارهاي اساسي كشور است.
رئيس دانشگاه پيام نور گيلان معرفي شخصيتهاي برجسته اي كه مسلمان شده اند را در شناخت جايگاه اسلام براي دانشجويان مهم قلمداد كرد و گفت: معرفي شخصيتهايي كه در نتيجه تحقيق و بررسي، اسلام را به عنوان كاملترين دين پذيرفتهاند، تاثيرگذار است.
دوستدار با اشاره به آثار شهداي دفاع مقدس در اين نمايشگاه اظهار داشت: وجود اين آثار و نشانهها گواه اين موضوع است كه ارزشهاي نظام جمهوري اسلامي به بركت خون شهدا به دست آمده است.
وي با بيان اينكه بسياري از كشورهاي جهان امروز به اهميت حجاب پي بردهاند، گفت: حجاب تنها ويژه ايران نيست.
رئيس دانشگاه پيام نور گيلان از جمله فعاليت هاي دانشگاه را ارتقاي سطح آگاهي دانشجويان خواند و گفت: برپايي نمايشگاههاي عفاف و حجاب در بصيرت بخشي دانشجويان موثر است.
لازم به ذكر است، اين نمايشگاه از امروز به مدت 10 روز در دانشگاه پيام نور داير است./انتهاي پيام/