آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۹۴۲۹
رییسی در بهشت زهرا:

ویژگی بارز امام صدفساد و ضدظلم بودن ایشان بود / چرا سفره مردم باید بند ارز و دلار شود؟

آیت‌الله رییسی در جمع مردم در بهشت زهرا گفت: ویژگی بارز امام خداباوری بود و بعد از آن خدمت به مردم بود. سیاسیون اسم مردم را تشریفاتی بود و هر موقع به آنان نیاز پیدا کنند، اسم مردم را میبرند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله رییسی در جمع مردم در بهشت زهرا گفت: ویژگی بارز امام خداباوری بود و بعد از آن خدمت به مردم بود. سیاسیون اسم مردم را تشریفاتی بود و هر موقع به آنان نیاز پیدا کنند، اسم مردم را میبرند. هر کسی که به مردم علاقه مند باشند و از درد مردم دردش بیاید، باید دغدغه مردم را داشته باشد و امام اینگونه بودند.

وی ادامه داد: امام در حیات انقلابی خود ضدظلم و فساد و استعمار و استبداد بودند و نه استبداد داخلی و خارجی و ظلم و فساد را نمی‌پذیرفتند. ایشان از فقر و نداری مردم به شدت ناراحت می‌شدند. امام بزرگوار ما پرچم مبارزه با فساد و عدالت را برداشت و می‌خواستند پرچم پیشرفت کند. شهدای گرانقدر ما نیز در راه همین آرمان امام شهید شدند. امروز فریاد شهدا را خواهیم شنید که به حق و عدالت و ظلم‌ستیزی و فسادستیزی دعوت می‌کنند.

این نامزد انتخابات ادامه داد: امروز بزرگترین و برترین تببین کننده خط امام، رهبر معظم انقلاب است که خط امام را خوب می‌شناسند. رهبری در ۱۴ خرداد سال گذشته خط امام را تبیین کردند و فرمودند امام ما امام تحول آفرین است. امروز آیا در محضر امام و شهدا، این شرایط مردم و جامعه همان آرمان امام است یا باید شرایط متحول شود؟؟

رییسی گفت: وضع موجود در فقر و بیکاری و وضعیت بد معیشتی مردم قابل قبول نیست. ما شاخص برای اداره جامعه داریم و شاخص ما امام است که برای ما ریل‌گذاری کردند و نباید خارج شویم. آنچه بیان امام و شهدا و رهبری است، با وضع موجود متفاوت است.

وی اشاره کرد: با اراده ملت ان شاءالله وضعیت ملت متحول خواهد شد. به دست توانای شما مردم، شرایط تغییر خواهم کرد و الگوی ما در این شرایط امام تحول آفرین و سند بیانیه گام دوم است.

رییسی بیان کرد: با این همه ظرفیت اقتصادی که کشور دارد چرا اینقدر بیکار داریم؟ قابل قبول نیست. بسیاری از ظرفیت های اقتصاد کشور آماده است و قوانین آماده است. چرا سفره مردم باید بند ارز و دلار شود؟؟ مگر ما نمی‌توانیم استقلال کشاورزی و اقتصادی داشته باشیم؟ نیروی کارآمد و ظرفیت ها هست و فقط مدیریت جهادی و انقلابی نیست. ما این تحول را بسیار شدنی و با کمک مردم، نزدیک خواهیم دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار