کد خبر:۹۴۱۱۳۷

دانشجویان بسیجی همدان کاروان خودرویی «ملت امام حسین (ع)» را برپا کردند

کاروان خودرویی با عنوان «ملت امام حسین (ع)» به همت دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد همدان با هدف دعوت از مردم برای شرکت در انتخابات ۲۸ خرداد، برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کاروان خودرویی با عنوان «ملت امام حسین (ع)» به همت دانشجویان بسیجی همدان برگزار شد.

این کاروان خودرویی را دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد همدان و با هدف گرامیداشت شهید قاسم سلیمانی و شهید حسین همدانی راه اندازی کردند.

دانشجویان در این کاروان خودرویی، با نصب پرچم و بادکنک روی خودرو‌های خود و حرکت در خیابان‌های اصلی همدان، از مردم دعوت کردند تا برای دفاع از حریم جمهوری اسلامی و عمل به وصیت شهید قاسم سلیمانی مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی حرم است و باید از این حرم دفاع شود، در انتخابات ۲۸ خرداد شرکت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار