کد خبر:۹۴۷۹۷۹
به مناسبت عید غدیر؛

جهادگران همدانی پویش ضیافت غدیر راه‌اندازی کردند

جهادگران دانشگاه صنعتی همدان پویش بزرگ ضیافت غدیر را به مناسبت عید غدیر و با هدف کمک به خانواده‌ای کم برخودار راه‌اندازی کردند.

آماده///جهادگران همدانی پویش ضیافت غدیر را راه‌اندازی کردند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گروه جهادی شهید حسین همدانی وابسته به بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان، پویش بزرگ ضیافت غدیر را راه اندازی کرد.

دانشجویان در این پویش قرار است ۱۱۱۰ وعده غذای گرم را به مناسبت عید غدیر بین خانواده‌های نیازمند توزیع کنند. برگزاری مراسم جشن عید غدیر نیز از برنامه‌های دانشجویان در مناطق محروم همدان است.

هر سهم مشارکت در این پویش خیریه ۱۵ هزار تومان درنظر گرفته شده و خیرین علاقه‌مند به شرکت در آن می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت اعلام شده در پوستر پویش واریز کنند.

آماده///جهادگران همدانی پویش ضیافت غدیر را راه‌اندازی کردند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار