کد خبر:۹۴۲۲۱
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي بندر لنگه:
پذيرش قطعي دانشجو در رشتههاي برق و مكانيك خودرو
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي بندر لنگه از قطعي شدن پذيرش دانشجو در رشتههاي برق قدرت و مكانيك خودرو در مقطع كارشناسي در اين دانشگاه خبر داد.
به گزارش گروه آموزش «شبكه خبر دانشجو»، مهدي باقري با بيان اين مطلب افزود: از ترم آينده نيز در رشته زبان و ادبيات فارسي در مقطع كارشناسي ناپيوسته دانشجو پذيرش مي شود.
وي در ادامه اظهار اميدواري كرد: تصويب رشتههايي در مقطع كارشناسي و رشتههاي فني- مهندسي كارشناسي ارشد نيز با توجه به نيازهاي موجود در اين منطقه ادامه خواهد يافت.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي بندرلنگه در پايان ضمن قدرداني از تلاش تمامي مسئولاني در جهت تصويب رشتههاي مورد نياز اين دانشگاه افزود: در سايه حمايتهاي مسئولان اين واحد دانشگاهي روند رو به رشد خود را در جهت ارتقاي سطح آموزش و تصويب رشتههاي مورد نياز به دست مي آورد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰