نماز بزرگترين سرمايه معنوي انسان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۲۳۴
استاندار گيلان:

نماز بزرگترين سرمايه معنوي انسان است

استاندار گيلان نماز را بزرگترين سرمايه معنوي انسان‌ها عنوان كرد.

مهندس روح الله قهرماني چابك در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در رشت، با اشاره به فوايد و اثرات نماز اظهار داشت: كساني كه از اين سرمايه بزرگ معنوي بهره گرفتند، به بالاترين جايگاه در دنيا و آخرت رسيدند.

استاندار گيلان در ادامه تصريح كرد: با تحقيق و بررسي در زندگي تمام بزرگان تاريخ اثبات شده است كه تمام كساني كه الگو و سرآمد انسان‌ها بوده‌اند نماز را در اولويت برنامه‌هاي مهم زندگي خود قرار داده‌اند.

وي به آثار ماندگار حافظ و مولانا اشاره كرد و اظهار داشت: كساني كه ارتباط با خدا را سرلوحه برنامه‌‌هاي خود قرار داده‌اند، بهتر توانسته اند به انتقال بركات و مفاهيم آثار الهي در آثار خود نايل شوند.

قهرماني چابك با اشاره به اهميت و نقش نماز در زندگي انسان‌ها، به تبيين كاركردهاي آن در ابعاد مختلف زندگي تاكيد كرد و گفت: هنر بهترين و جذابترين ابزار براي تبيين اين كاركرد است.

استاندار گيلان در ادامه گفت: مولفان، محققان و فعالان عرصه فرهنگي بايد با توجه به نياز جامعه، از طريق شيوه‌هاي مدرن و جذاب نسبت به ترويج ارزش‌هاي الهي، بويژه نماز بپردازند.

وي در پايان همت و تلاش تمام مسئولان را لازمه تحقق اين امر عنوان كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار