کد خبر:۹۴۳۳۱۸

اجرای دوباره محدودیت تردد شبانه از امشب/سفر به کدام شهر‌ها ممنوع است؟

جانشین پلیس راهور ناجا از اجرای دوباره محدودیت تردد شبانه از امشب در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور ناجا در خصوص آخرین وضعیت اجرای محدودیت‌های کرونایی اظهار داشت: طرح محدودیت تردد شبانه که در سه شب گذشته به دلیل اجرای انتخابات لغو شده بود از امشب اجرا شده و محدودیت تردد شبانه از ساعت ۲۲ تا ۳ صبح اجرا شده و متخلفان جریمه ۲۰۰ هزار تومانی خواهند شد.

وی در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص محدودیت‌های سفر‌های بین استانی اعلام کرد: بنا بر مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا سفر به شهر‌های قرمز و نارنجی ممنوع است؛ بر همین اساس خروج خودرو‌های بومی و ورود خودرو‌های غیر بومی به این دسته از شهر‌ها ممنوع بوده و جریمه یک میلیونی تردد به شهر قرمز و ۵۰۰ هزار تومانی سفر به شهر نارنجی اعمال خواهد شد.

جانشین پلیس راهور ناجا تصریح کرد: سفر به سه استان گلستان، گیلان و مازندران فارغ از رنگ بندی کرونایی ممنوع است.

وی گفت: ماموران گشتی پلیس راه و راهور ناجا و سیستم‌ها و دوربین‌های هوشمند جاده‌ای تخلفات رانندگان را اعمال قانون خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار