925 ميليون نفر در سراسر جهان گرسنه هستند
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از رويترز، ژاک ديوف امروز در مراسم روز جهاني غذا با اشاره به اينکه در سال جاري ميلادي 925 ميليون نفر در جهان همچنان از گرسنگي مزمن رنج مي برند، اظهار داشت: هم اکنون30 کشور با بحران شديد کمبود مواد غذايي و گرسنگي دست و پنجه نرم مي کنند که از اين تعداد 21 کشور در قاره افريقا است.
وي سرمايه گذاري در بخش کشاورزي و بي ثباتي بازار مواد غذايي را مانعي براي کاهش تعداد گرسنگان جهان دانست.
همچنين جوزت شيران، رئيس برنامه جهاني غذا هم در سخناني با ابراز تاسف از ادامه ناامني غذايي در جهان بر ضرورت اتخاذ تدابير لازم و راه کارهاي موثر براي ريشه کن کردن گرسنگي در کشورهاي مختلف جهان تاکيد کرد.
گفتني است، مراسم روز جهاني غذا امروز با شعار «همه با هم عليه گرسنگي»، با حضور 192 کشور عضو سازمان خواربار و کشاورزي ملل متحد در مقر اين سازمان در رم برگزار شد./انتهاي پيام/