سردر دانشگاه زنجان تا 7 ماه آينده ساخته ميشود
دکتر مهدي مقيمي در گفتوگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در زنجان، گفت: سردر دانشگاه زنجان تا هفت ماه آينده يعني تا اوايل سال آينده به بهرهبرداري خواهد رسيد.
وي با بيان اينکه اين طرح يک المان فلزي به شکل کتاب باز شده است، تصريح کرد: اين طرح نمايانگر تعالي و پيشرفت در جامعه دانشگاهي است.
مدير عمراني دانشگاه زنجان افزود: اين نماد با پوشش بتني ساخته و يک اتاق نگهباني در مرکز اين المان در دو طبقه طراحي و اجرا خواهد شد.
مقيمي با اشاره به وضعيت ساخت و ساز خوابگاههاي دانشجويي اين دانشگاه اظهار داشت: دو خوابگاه ويژه خواهران هر كدام با ظرفيت بالغ بر 350 نفر، حداكثر تا اواخر آبان ماه امسال افتتاح خواهد شد که با افتتاح اين دو خوابگاه، در حدود 700 نفر ديگر در داخل دانشگاه اسكان داده مي شوند.
وي در ادامه بيان داشت: احداث يك خوابگاه خواهران توسط خيرين از سال 85 آغاز شده و هنوز ادامه دارد؛ همچنين ساخت فاز جديد خوابگاه خواهران از اوايل شهريور ماه آغاز شده و يك خوابگاه برادران نيز در دست ساخت که پيش بيني مي شود تا 20 ماه آينده به بهره برداري برسد.
مدير عمراني دانشگاه زنجان تصريح كرد: طبق اصل 44 قانون اساسي، خوابگاهها به بخش خصوصي واگذار خواهد شد.
خاطرنشان مي شود، چندي پيش دکتر افشارچي، رئيس دانشگاه زنجان در يک نشست خبري از مشکل خوابگاههاي دانشجويي خبر داد و اعلام كرده بود که 1200 دانشجوي اين دانشگاه در خارج از دانشگاه و در پانسيون هاي نقاط مختلف شهر اسکان داده شده اند كه با افتتاح دو خوابگاه خواهران و برادران با ظرفيت 700نفر، کماکان 500 نفر ديگر در خارج از دانشگاه خواهند بود.
افشارچي ابراز اميدواري كرده است که تا دو سال آينده تمامي دانشجويان غيربومي اين دانشگاه را به خوابگاههاي داخل دانشگاه منتقل کند./انتهاي پيام/