کد خبر:۹۴۶۳۳۶

کرونا در جهان/ ابتلای بیش از ۴۳۷۰۰۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته + جدول

طبق آخرین آمار جهانی در شب گذشته ۴۳۷ هزار و ۵۴۸ نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده و ۸۴۹۵ نفر جان خود را از دست دادند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا صبح امروز ۱۸۳ میلیون و ۸۶۳ هزار و ۶۹۰ نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید ۱۹) مبتلا شده‌اند که از این تعداد، ۳ میلیون و ۹۸۰ هزار و ۲۴۸ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون ۱۶۸ میلیون و ۲۹۰ هزار و ۸۷۵ نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست دهند.

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش ۱۸ هزار و ۳۹۹ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۳۴ میلیون و ۵۸۰ هزار و ۱۹۸ مبتلا رسیده است. تاکنون ۶۲۱ هزار و ۱۲۱ آمریکایی مبتلا به کووید ۱۹ در این کشور جان خود را از دست داده اند.

کشور هند پس از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش ۴۷ هزار و ۲۵۲ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۳۰ میلیون و ۵۰۲ هزار و ۳۶۲ مبتلا رسیده است. در این کشور تاکنون ۴۰۱ هزار و ۶۸ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

کشور برزیل به عنوان سومین کشور جهان با افزایش ۶۵ هزار و ۱۶۵ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۱۸ میلیون و ۶۷۸ هزار و ۴۶۹ مبتلا رسیده است. در این کشور تاکنون ۵۲۲ هزار و ۶۸ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده اند.

کشور‌های فرانسه، روسیه، ترکیه، انگلیس و آرژانتین نیز به ترتیب با ۵ میلیون و ۷۸۰ هزار و ۶۴۸، ۵ میلیون و ۵۶۱ هزار و ۳۶۰، ۵ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۸۶۱، ۴ میلیون و ۸۵۵ هزار و ۱۶۹ و ۴ میلیون و ۵۱۲ هزار و ۴۳۹ نفر مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

همچنین کشور‌های کلمبیا با ۴ میلیون و ۲۹۷ هزار و ۳۰۲ مبتلا و ایتالیا نیز با ۴ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۵۸۹ نفر مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

از لحاظ تعداد بهبود یافتگان نیز کشور‌های هند، آمریکا و برزیل به ترتیب با ۲۹ میلیون و ۶۰۵ هزار و ۷۷۵، ۲۹ میلیون و ۷۲ هزار و ۸۸۱ و ۱۶ میلیون و ۹۸۹ هزار و ۳۵۱ نفر بهبود یافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.

جدول زیر آخرین تغییرات تعداد مبتلایان، فوتی‌ها و بهبودیافتگان کرونا در سطح جهان را (مربوط به ۱ ساعت گذشته) نشان می‌دهد:

کرونا ,

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار