آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۶۶۸۱

روحانی: کالاهای اساسی و ضروری، تولید و به میزان کافی تامین شده است

رئیس جمهور گفت: علیرغم همه محدودیت‌های ارزی، کالاهای اساسی و ضروری، تولید و به میزان کافی تامین و وارد شده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دویست و سی و هشتمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز یکشنبه به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری برگزار شد و در ابتدای این جلسه گزارشی از وضعیت تامین و تسریع در ترخیص کالاهای اساسی از گمرگات کشور ارائه و پس از بررسی در این خصوص تصمیمات لازم اتخاذ شد.

براساس تصمیمات اتخاذ شده مقرر شد با توجه به اقدامات فوری منطبق بر قوانین و مقررات کشور طبق مصوبه پیشین ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، کمیته‌ای با مسئولیت وزارت صنعت، معدن و تجارت و متشکل از وزارتخانه‌های اقتصاد و دارایی و جهاد کشاورزی و بانک مرکزی با قید فوریت و رعایت قوانین و مقررات مرتبط نسبت به تامین، خرید و تسریع در ترخیص کالاهای اساسی اقدام کنند.

رییس جمهوری با تاکید بر ضرورت ادامه اقدامات موثر و فوری در تامین کالاهای اساسی گفت: دولت در دوران اوج جنگ اقتصادی با تلاش و پیگیری‌های موثر اجازه نداده است تحریم‌های ظالمانه مانع از تامین کالاهای اساسی شود و به همین جهت، علیرغم همه محدودیت‌های ارزی، کالاهای اساسی و ضروری، تولید و به میزان کافی تامین و وارد شده است.

روحانی با اشاره به وظایف کمیته تسریع ترخیص و تخلیه، گفت: دستگاه‌های مرتبط، با جدیت و سرعت برای برطرف کردن مشکلات تامین و ترخیص کالاهای اساسی تصمیمات و اقدامات موثری انجام و نباید اجازه دهند موضوعات فرعی موجب کندی و ناهماهنگی میان دستگاه‌ها شود بنابراین باید کالاهای ضروری با سرعت در دسترس مصرف کنندگان و مردم قرار گیرد.

در ادامه این جلسه رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت رفع تعهدات ارزی صادرکنندگان و وارد کنندگان ارائه کرد.

رییس جمهوری با اشاره به ابلاغ بسته سیاستی چگونگی ایفای تعهدات ارزی از ابتدای سال گفت: این بسته می‌تواند پاسخی مناسب به دغدغه های صادرکنندگان و واردکنندگان با هدف تسریع و تسهیل در ایفای تعهدات ارزی باشد و تلاش شده در تدوین این بسته سیاستی ضمن رفع موانع پیش روی صادرکنندکان، حمایت‌های لازم از صادرات صورت گیرد.

روحانی با بیان اینکه تجار و بازرگانان کشور چه در شرایط جنگ اقتصادی و چه در شرایط عادی به هیچ وجه نباید در مسیر فعالیت های اقتصادی خود درگیر موانع اداری شوند، تصریح کرد: درکنار رفع موانع و ایجاد سهولت و سرعت برای فعالیت صادرکنندگان و بازرگانان، دولت وظیفه خود می داند برای صادرکنندگان و واردکنندگان متعهد کشور مشوق‌هایی در نظر بگیرد.

وی با بیان اینکه در دوران جنگ اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران همه تلاش آمریکا بر این بوده که کشور در زمینه تامین ارز مورد نیاز با مشکل مواجه شود، گفت: دولت با حمایت از صادرکنندگان محصولات غیر نفتی که بار تامین ارز مورد نیاز کشور را در این شرایط به دوش کشیدند، مانع از تحقق اهداف دشمن شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار