خواسته رهبري از حوزه، کارآمدي در پاسخگويي به نيازهاي جامعه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۷۰۳
استاد خارج فقه حوزه علمیه:

خواسته رهبري از حوزه، کارآمدي در پاسخگويي به نيازهاي جامعه است

يک استاد خارج فقه حوزه علمیه تاکيد کرد: خواسته مقام معظم رهبري از حوزه علميه، کارآمدي هر چه بيشتر در راستاي پاسخگويي به نيازهاي جامعه است.

حجت الاسلام مهدوي در گفت‌وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در قم، با اشاره به جايگاه و اهميت خاص مسئله تحول در حوزه در نگاه رهبر معظم انقلاب، خاطرنشان کرد: بايد هدف از تحول در حوزه، تقويت تشيع و دين در جامعه باشد تا حوزه بيش از پيش بتواند به رسالت هاي جهاني خويش جامه عمل بپوشاند.

وي افزود: در واقع هدف اصلي از بحث تحول که مورد تاکيد رهبر فرزانه انقلاب قرار دارد، اين است که حوزه بتواند در امر پاسخگويي به نيازهاي داخلي و خارجي به مرز کارآمدي برسد و بتواند به رسالت خويش در نشر معارف اهل بيت (ع) و اسلام ناب محمدي (ص) به درستي جامعه عمل بپوشاند.

مهدوي همچنين با ابراز خرسندي فراوان از سفر رهبر معظم انقلاب به قم بيان داشت: انصافا معظم له هر باري که به قم آمده اند، ديدارهايي با قشرهاي مختلفي از حوزويان داشته اند و سفر ايشان براي مجموعه حوزه نويدبخش تحول بوده است.

اين استاد حوزه يادآور شد: از اين حيث سفر روزهاي آتي رهبر فرزانه انقلاب به قم، قطعا دستاوردهاي کم نظيري براي حوزه به ارمغان خواهد داشت./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار