آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۷۹۰۴
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

نجف‌زاده: دستگاه‌ها برای تکمیل سامانه اسکان و املاک با وزارت راه همکاری کنند / مجلس برای ساماندهی مسکن چه کرده است؟

عضو کمیسیون عمران گفت: باتوجه به اهمیت سامانه اسکان و املاک کشور، تمام دستگاه‌های مرتبط از جمله وزارت تعاون، سازمان ثبت احوال، سازمان ثبت اسناد و وزارت کشور باید با وزارت راه و شهرسازی در زمینه در اختیار قرار دادن اطلاعات همکاری کنند.

عادل نجف زاده؛ عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، درباره راه اندازی سامانه اسکان و املاک کشور گفت: درصورتی که عرضه و تقاضای بخش مسکن مدیریت شود، شاهد ساماندهی بازار آشفته مسکن خواهیم بود. در بخش عرضه مسکن، مجلس شورای اسلامی در طرح جهش تولید و قانون بودجه 1400 تصمیمات خوبی گرفت و امیدواریم سال آینده عرضه مسکن به اندازه نیاز بازار باشد.

 

وی ادامه داد: در بخش مدیریت تقاضا هم به دنبال آن هستیم که از مسکن فقط برای مصرف استفاده شود. به عبارتی، مسکن ماهیت سرمایه‌ای پیدا نکند. در همین راستا، سامانه اسکان و املاک کشور با هدف شناسایی خانه‌های خالی راه‌اندازی شده است. معتقدیم سامانه مذکور نقش کلیدی در مدیریت بازار مسکن ملکی و استیجاری خواهد داشت.

 

نجف زاده در ادامه تصریح کرد: این سامانه نقش مهمی در مشخص شدن تعداد خانه‌های خالی، استیجاری و خانه‌های درحال ساخت دارد. درحال حاضر تعداد زیادی خانه خالی در کشور وجود دارد که علی رغم نیاز بازار، متاسفانه احتکار شده اند. سامانه اسکان و املاک کشور شناسایی خانه های مذکور را تسهیل خواهد کرد و اجرای مالیات بر خانه های خالی روند عرضه ی خانه های مذکور در بازار را سرعت می‌بخشد.

 

نماینده مردم خوی و چایپاره در پایان تاکید کرد: باتوجه به اهمیت سامانه اسکان و املاک کشور، تمام دستگاه‌های مرتبط باید با وزارت راه و شهرسازی در زمینه در اختیار قرار دادن اطلاعات همکاری کنند. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان ثبت احوال، سازمان ثبت اسناد و وزارت کشور ازجمله دستگاه‌هایی هستند که در موفقیت سامانه اسکان و املاک کشور تاثیرگذارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار