قادری: دولت ۵۰ هزار میلیارد تومان به نیروگاه‌داران بدهکار است/ باید در کشور ظرفیت جدید تولید برق ایجاد شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۸۱۴۳

قادری: دولت ۵۰ هزار میلیارد تومان به نیروگاه‌داران بدهکار است/ باید در کشور ظرفیت جدید تولید برق ایجاد شود

نماینده مردم شیراز در مجلس با بیان اینکه برخورد چکشی دولت با نیروگاه‌داران نتیجه‌بخش نیست، گفت: دولت ۵۰ هزار میلیارد تومان به نیروگاه‌داران برق بدهکار است.

قادری: دولت ۵۰ هزار میلیارد تومان به نیروگاه‌داران بدهکار است/ باید در کشور ظرفیت جدید تولید برق ایجاد شود

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: ما در ایام اخیر قطعی برق مکرر در حوزه انتخابیه شیراز داشتیم که البته در یکی دو روز گذشته کاهش یافته، اما هنوز ادامه دارد.

وی افزود: قطعی مکرر برق در کشور نتیجه آن است که دولت هیچ ظرفیت جدیدی را برای تولید برق در سال‌های قبل ایجاد نکرده است.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نه تنها در سال‌های قبل ظرفیت جدیدی برای تولید برق در کشور ایجاد نشده، مضاف بر آن، دولت ۵۰ هزار میلیارد تومان به نیروگاه‌داران برق بدهکار است.

قادری خاطرنشان کرد: برخورد چکشی دولت با نیروگاه‌داران پاسخگو و نتیجه‌بخش نیست و باید دولت حقوق آن‌ها را پرداخت کند.

وی افزود: اینکه دولت می‌گوید ما به خاطر ۲۰۰ ساعت پیک مصرف زیربار مافیای نیروگاه‌داران نمی‌رویم، حرف درستی نیست و اینکه ظرفیت جدیدی برای تولید برق در کشور ایجاد شود، لزوماً به معنای زیربار مافیا رفتن نیست.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: همانطور که گفتم مشکل ما ایجاد ظرفیت برای تولید برق است و باید برای رفع مشکل خاموشی‌ها، ظرفیت جدید برای تولید برق در کشور ایجاد شود و در ساعات غیرپیک، برق تولیدی به فروش برسد و در ساعات پیک هم در کشور مصرف شود.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار