توزيع 330 ميليون تومان يارانه خريد کتاب در پنجمين نمايشگاه بزرگ کتاب زنجان
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از زنجان، علي اسماعيلپور ديروز در افتتاحيه نمايشگاه بزرگ كتاب ناشران كشور در زنجان اظهار داشت: در طول 30سال گذشته اين استان پنج دوره نمايشگاه برپا كرده که از زمان خدمت دولت نهم تاكنون سه نمايشگاه بزرگ و با كيفيت در استان زنجان برپا شده است.
وي با بيان اينکه نمايشگاه كتاب امسال نسبت به سال گذشته از كيفيت بالاتري برخوردار است، اظهار داشت: اين نمايشگاه با حضور 400 ناشر داخلي و خارجي آماده عرضه كتاب به بازديدکنندگان است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان زنجان با بيان اينکه بازديد کنندگان مي توانند از تخفيف 40 درصدي نمايشگاه بهره مند شوند، افزود: 20 درصد اين تخفيفها توسط ناشران و 20 درصد آن توسط وزارت ارشاد و اداره كل استان زنجان در نظر گرفته شده است.
اسماعيل پور، با اشاره به اينکه در اين نمايشگاه حدود 330 ميليون تومان يارانه خريد کتاب توزيع شده و به علاقهمندان كتاب عرضه مي شود، خاطرنشان کرد: در سال گذشته نيز 250 ميليون تومان يارانه خريد کتاب توزيع و عرضه شده بود.
وي با بيان اينکه استان زنجان يكي از استانهاي فرهنگي و تايخي كشور است، ابراز داشت: استان زنجان با داشتن 1.6درصد جمعيت كشور داراي ظرفيتهاي خوب علمي و آموزشي است به طوري که بيش از 70هزار دانشجو در استان مشغول به تحصيل هستند.
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان زنجان با اشاره به اينکه در كشور به ازاي هر 18 هزار نفر يك كتابخانه وجود دارد، بيان داشت: اين در حالي است كه در زنجان به ازاي هر 5700 نفر يك كتابخانه وجود دارد.
اسماعيلپور در پايان وجود پيشينه عميق فرهنگي و تاريخي اين استان را عامل پيشرفت هاي کتابخانه اي دانست./انتهاي پيام/