کد خبر:۹۴۸۷۷۷

وزارت بهداشت هم وارد ماجرای سلامت مرغ‌ها شد

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از ارتقاء سلامت مرغ و فرآورده‌های حاصل از آن خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین عزیزی گفت: گوشت مرغ به عنوان یکی از مهم‌ترین و متنوع‌ترین منابع پروتئین مورد توجه افراد جامعه است و اهمیت مصرف گوشت مرغ، ارتقا سلامت و کیفیت آن بسیار از دیدگاه بهداشتی، تغذیه‌ای و اقتصادی برای مراجع ناظر، تولید کنندگان و نهایتاً مصرف کنندگان مورد توجه است.

وی افزود: مصرف مرغ اغلب توسط قطعه بندی‌ها و به صورت بسته بندی تولید و عرضه می‌شود، در مصارف صنعتی و در کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی نیز از مرغ به عنوان ماده اولیه مصرفی در انواع فرآورده استفاده می‌شود؛ بنابراین حفظ و ارتقا سلامت بهداشتی محصول و رعایت ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی مراجع ناظر مربوطه در تمامی مراحل تولید تا عرضه؛ ضامن سلامت مصرف کنندگان این گروه از محصولات غذایی است.

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: از نظر ایمنی و بهداشت این فرآورده به صورت خام؛ مرغ‌های تولیدی با توجه به دستورالعمل ابلاغی مربوط به ارتقا سلامت مرغ و با توجه به درجه بندی‌های مختلف که موارد اساسی در سلامت آن لحاظ شده است.

وی با تاکید بر اینکه از منظر بهداشتی مصرف گوشت مرغ با چربی کمتر و پروتئین بالاتر به لحاظ سلامت مصرف مورد توجه سازمان غذا و دارو است، گفت: توسعه عرضه مرغ سایز که دارای چربی کمتری باشد می‌تواند در ارتقا و سلامتی افراد بسیار مؤثر باشد.

عزیزی افزود: تولید کنندگان این عرصه ملزم به رعایت حدود مجاز مندرج در ضوابط ملی هم برای گوشت مرغ به صورت خام و هم در محصولات فرآوری شده هستند. در این فرآورده‌ها رعایت تمامی ویژگی‌های فرآورده نهایی با توجه به نمونه برداری‌های ادواری از محصولات تولیدی در کارخانه‌های مذکور و همچنین توسط ناظرین بهداشتی از سطح عرضه، مرتباً کنترل و پایش و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار