کد خبر:۹۴۸۸۴۱

صدور بخشنامه تعارض منافع در سازمان تامین اجتماعی

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از صدور بخشنامه تعارض منافع در این سازمان خبر داد و گفت: اگر در مقررات گذاری این کار را انجام دهیم با تبعات تعارض که شامل تبعیض و فساد است مواجه نخواهیم شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی، در نشست رویای تامین اجتماعی فراگیر که امروز سه شنبه با موضوع «مدیریت تعارض منافع» برگزار شد، اظهار کرد: در بسیاری کشور‌های دنیا تعارض منافع به منظور از بین رفتن زمینه تبعیض مورد توجه قانونگذاران و مدیران دولتی قرار دارد.

وی افزود: در این زمینه تلاش کردیم از تجارب دیگران استفاده کنیم. در مرحله اول کار در قالب بخشنامه‌ای شروع شد که این اقدام یک گام کوچک در مسیر بزرگ است تا از تعارض‌ها جلوگیری و آن‌ها را رفع کنیم. اگر در مقررات گذاری این کار را انجام دهیم با تبعات تعارض که شامل تبعیض و فساد است مواجه نخواهیم شد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: مدعی نیستیم کار بی عیب و نقص است. اقدامات ما در تعارض منافع یک شروع است و قصد داریم با برگزاری این نشست از نظرات تخصصی استفاده کنیم و آن‌ها تجمیع و مستند کنیم تا کار بهتری صورت گیرد. همکاران کار پژوهشی را هم شروع کرده‌اند تا بتوانیم این گفتمان را در سیستم اداری و مدیریتی کشور نیز ترویج و گسترش بدهیم.

در ادامه این نشست نعیمی معاون حقوقی سازمان تامین اجتماعی در ارتباط با مدیریت تعارض منافع در این سازمان گفت:مدیریت تعارض منافع با هدف پیشگیری از بروز تخلف و سوءاستفاده از موقعیت‌های شغلی که افراد در آن قرار دارند صورت می‌گیرد.

نعیمی با بیان اینکه دولت در سال ۹۸ لایحه تعارض منافع را تهیه کرد و در حال حاضر در مسیر تصویب است، اما حاشیه‌هایی در اجرا دارد باعث شده که تصویب آن هنوز عملیاتی نشود، تصریح کرد: در سازمان تامین اجتماعی در مورد مدیریت تعارض منافع، بر اساس دستور مدیر عامل سازمان، کارگروه کارشناسی تشکیل شد و در نهایت بخشنامه تعارض منافع اوایل تیرماه صادر شد.

معاون حقوقی سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: تعارض منافع یعنی منافع سازمانی با منافع شخصی فرد در تعارض باشد و نتوان تصمیم درستی گرفت که این موضوع باید مدیریت شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار