آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۸۸۵۳
در یک شرکت دانش بنیان صورت گرفت

تولید کروسین خالص شده از عصاره زعفران در دانشگاه علوم کشاورزی گرگان

پژوهشگران یک شرکت دانش بنیان مستقر در دانشگاه علوم کشاورزی گرگان موفق به تولید کروسین خالص شده از عصاره زعفران شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان توانستند به تولید کروسین استخراجی و خالص شده از عصاره زعفران دست یابند.

این دستاورد علمی محصول پژوهش‌های شرکت دانش بنیان غذا، صنعت پژوه است که در مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان مستقر است.

کروسین استخراجی و خالص شده از زعفران به صورت پودر نانوانکپسوله برای مصرف صنایع دارویی، غذایی و بهداشتی-آرایشی تولید شده است.

فرایند تولید این محصول به صورت کاملا علمی و با حمایت سازمان یونسکو و صندوق حمایت از پژوهشگران صورت گرفته و مقالات علمی حاصل از این پژوهش علمی در نشریات بین المللی منتشر شده است. ثبت این اختراع نیز در مجامع بین المللی صورت گرفته است.

در حال حاضر شرکت آکایتو ژاپن و یو اس بایومد آمریکا خواستار همکاری مشترک با این شرکت دانش بنیان در زمینه توسعه محصولات پیشرفته زعفران هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار