آموزههاي قرآني در راس زندگي فردي و اجتماعي قرار گيرد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اروميه، گل صنم لو صبح امروز در ميزگرد تخصصي «قرآن و مهندسي زندگي» که در اين دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اينكه در زندگي امروزه با پديده غربي شدن عقايد و شئونات زندگي روبرو هستيم، بايد ايمان تحقيقي و استدلالي را در زندگي فردي و اجتماعي داشته باشيم.
وي زندگي حقيقي را توجه به مضامين آيات الهي دانست و گفت: با داشتن برنامه منظم و اخلاص در عمل ميتوان به يك زندگي قرآني ايده آل دست يافت.
عضو هيئت علمي دانشگاه اروميه با بيان اينکه خداوند انسان را فطرتا خداشناس خلق كرده است، اظهار داشت: بعضي از غفلتها مانع رسيدن به زندگي ايده آل قرآني ميشود.
گل صنم لو ادامه داد: با تمسك به آيات قرآني و عمل به آن ميتوان در راه رسيدن به ايمان كامل و هدايت خاص گام برداشت.
اين استاد دانشگاه خاطرنشان كرد: مسئولان بايد طبق فرمايش مقام معظم رهبري جلساتي را مختص شنيدن قرآن در مراكز آموزشي برگزار كنند، ولي اين جلسات نبايد صرفا در گوش كردن و شنيدن كلام الهي خلاصه شود، بلكه بايد عمل كردن به آموزه هاي قرآني در راس زندگي فردي و اجتماعي قرار گيرد.
وي در ادامه گفت: تلاوت و عمل كردن به كلام الهي از كرامتها و نعمتهايي است كه خداوند متعال به انسان ها عطا كرده و بايد قدر اين نعمت را بدانيم و همواره شكرگزار اين عطيه الهي باشيم.
گل صنم لو علت مهجوريت قرآن را عمل نكردن به آموزهها و نااميد شدن از رحمت الهي دانست./انتهاي پيام/