به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یک مقام بیمارستانی یمن درباره قطع برق در بیمارستان الحدیده به دلیل ادامه توقیف نفتکشها توسط ائتلاف سعودی هشدار داد.
«خالد سهیل» رئیس بیمارستان دولتی الثوره در الحدیده گفت که این بیمارستان روزانه نزدیک به ۲۰۰۰ مورد پذیرش دارد و بخش زایمان، کودکان، سوختگی و مرکز ملی بانک خون در صورت قطع برق از کار میافتند.
وی افزود: ما در این مرکز ۳۰ تخت مراقبتهای ویژه کودکان داریم که قطع جریان برق به مدت ۱۰ دقیقه به مرگ حتمی ۳۰ کودک منجر میشود.
سهیل ادامه داد: بخشهای کودکان، عمومی و قلب به دلیل داشتن دستگاههای تنفس مصنوعی که زندگی بیماران به آنها بستگی دارد نیازمند برق دائم هستند. ما در بیمارستان الثوره به دلیل ادامه توقیف کشتی حامل سوخت مازوت برای نیروگاه برق الحدیده در نگرانی به سر میبریم و این نیروگاه در روز فقط ۶ ساعت کار میکند و پاسخگوی نیاز بیمارستان نیست.
وی افزود: ما برای تولید جریان برق به مدت ۱۸ ساعت به ژنراتورهای اضطراری متوسل میشویم که این بیشتر از ظرفیت آنهاست و هر لحظه در انتظار قطع کامل برق هستیم. ما در بیمارستان برای راه اندازی ژنراتورها و مصرف نزدیک به ۸۳۰ کیلووات برق به ۴۰۰۰ لیتر گازوئیل نیاز داریم و هر لحظه ترس داریم که ژنراتورها از کار متوقف شوند.
رئیس بیمارستان الثوره همچنین گفت که نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد حمایت خود از بیمارستان الحدیده را ۸۰ درصد کاهش داده اند و این امر به افزایش بار مالی منجر شده است.
سهیل تصریح کرد: به دلیل محاصره متجاوزان آمریکایی- سعودی برای تامین دارو با مشکل مواجه هستیم و نمیتوانیم بسیاری از دستگاههای پزشکی را وارد کنیم. طی برهه اخیر با موارد بیماری خطرناکی مواجه شدیم. ما در الحدیده در طول سال دو مورد ناهنجاریهای مادرزادی داشتیم، اما در حال حاضر هر هفته با این موارد روبرو هستیم که این نشانگر بکارگیری سلاحهای ممنوعه توسط متجاوزان است.