کد خبر:۹۴۹۸۱۵
رئیس بیمارستان الحدیده هشدار داد

قطعی برق بیمارستان‌ها در پی توقیف نفتکش‌های یمن

رئیس بیمارستان الحدیده نسبت به قطعی برق در این بیمارستان در پی توقیف کشتی‌های حامل فرآورده‌های نفتی توسط ائتلاف سعودی و به خطر افتادن جان بیماران هشدار داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یک مقام بیمارستانی یمن درباره قطع برق در بیمارستان الحدیده به دلیل ادامه توقیف نفتکش‌ها توسط ائتلاف سعودی هشدار داد.

«خالد سهیل» رئیس بیمارستان دولتی الثوره در الحدیده گفت که این بیمارستان روزانه نزدیک به ۲۰۰۰ مورد پذیرش دارد و بخش زایمان، کودکان، سوختگی و مرکز ملی بانک خون در صورت قطع برق از کار می‌افتند.

وی افزود: ما در این مرکز ۳۰ تخت مراقبت‌های ویژه کودکان داریم که قطع جریان برق به مدت ۱۰ دقیقه به مرگ حتمی ۳۰ کودک منجر می‌شود.

سهیل ادامه داد: بخش‌های کودکان، عمومی و قلب به دلیل داشتن دستگاه‌های تنفس مصنوعی که زندگی بیماران به آن‌ها بستگی دارد نیازمند برق دائم هستند. ما در بیمارستان الثوره به دلیل ادامه توقیف کشتی حامل سوخت مازوت برای نیروگاه برق الحدیده در نگرانی به سر می‌بریم و این نیروگاه در روز فقط ۶ ساعت کار می‌کند و پاسخگوی نیاز بیمارستان نیست.

وی افزود: ما برای تولید جریان برق به مدت ۱۸ ساعت به ژنراتور‌های اضطراری متوسل می‌شویم که این بیشتر از ظرفیت آنهاست و هر لحظه در انتظار قطع کامل برق هستیم. ما در بیمارستان برای راه اندازی ژنراتور‌ها و مصرف نزدیک به ۸۳۰ کیلووات برق به ۴۰۰۰ لیتر گازوئیل نیاز داریم و هر لحظه ترس داریم که ژنراتور‌ها از کار متوقف شوند.

رئیس بیمارستان الثوره همچنین گفت که نهاد‌های وابسته به سازمان ملل متحد حمایت خود از بیمارستان الحدیده را ۸۰ درصد کاهش داده اند و این امر به افزایش بار مالی منجر شده است.

سهیل تصریح کرد: به دلیل محاصره متجاوزان آمریکایی- سعودی برای تامین دارو با مشکل مواجه هستیم و نمی‌توانیم بسیاری از دستگاه‌های پزشکی را وارد کنیم. طی برهه اخیر با موارد بیماری خطرناکی مواجه شدیم. ما در الحدیده در طول سال دو مورد ناهنجاری‌های مادرزادی داشتیم، اما در حال حاضر هر هفته با این موارد روبرو هستیم که این نشانگر بکارگیری سلاح‌های ممنوعه توسط متجاوزان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار