امت اسلامي در زمان رهبري آيت‌الله خامنه‌اي به ابعاد مهم رشد رسيده‌اند‌
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۰۲۸
امام جمعه شيراز:

امت اسلامي در زمان رهبري آيت‌الله خامنه‌اي به ابعاد مهم رشد رسيده‌اند‌

امام جمعه شيراز گفت: در 21 سال رهبري حضرت آيت الله خامنه‌اي، بسياري مشكلات كشورمان رفع شده و بعد از سال‌ها ايران و امت اسلامي به ابعاد مهمي از رشد و ترقي رسيده است.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، آيت الله اسدالله ايماني در جمع خواهران طلبه حوزه‌هاي علميه استان فارس با تبريك ايام دهه كرامت، اظهار داشت: از زماني كه حضرت آيت‌الله خامنه‌اي مقام والاي رهبري را قبول كردند اسلام و ايران به پيشرفت‌هاي قابل توجهي رسيده و در اين 21 سال رهبري ايشان بسياري مشكلات كشورمان رفع شده و بعد از سال‌ها ايران و امت اسلامي به ابعاد مهمي از رشد و ترقي رسيده است.

 وي افزود: در اين 21 سال تمام سلاح‌هاي مورد دفاع را خودمان تامين كرده‌ايم و كشور دانش محور شده است. 

امام جمعه شيراز گفت: رهبري به كساني كه پرچمدار فتنه بعد از انتخابات بودند فرصت دادند تا شايد برگردند و دست از امور خلاف خود بردارند. 

 نماينده ولي فقيه در استان فارس گفت: در دوران غيبت نحوه انتخاب مراجع و رهبري، مشخص و معين شده است و بايد چهره‌هاي برتر حوزه‌ها كه به علم و عدالت مطرح هستند مرجعيت افراد را مشخص كنند و جامعه مدرسين حوزه علميه قم يكي از همين مراكزي است كه مرجعيت فردي را تاييد كرده يا نمي‌كند.

ايماني افزود: مرجعيت و رهبري رهبر معظم انقلاب را جامعه مدرسين و جمعي كثير از علماء و فقها و مراجع بزرگوار درگذشته يا در قيد حيات تاييد كرده‌اند.

 وي اظهارداشت: شما خواهران طلاب و مبلغه سعي كنيد جهت خود را به سمت ولايت ادامه دهيد؛ زيرا باب خدا امامت و ولايت است.

 آيت الله ايماني ادامه داد: وقتي عزيزي همچون آيت‌الله العظمي خامنه‌اي را بعنوان رهبري شناخته و معرفي كرديم مورد شفاعت پيامبر (ص) و ائمه هدي (ع) قرار خواهيم گرفت.

عضو مجلس خبرگان رهبري در ادامه با اشاره به دهه كرامت و ايام ولادت امام رضا (ع) گفت: ريشه همه خوبي‌ها و كمالات خداشناسي و توحيد و ريشه همه بدي‌ها و زشتي‌ها انحراف از اصل مبارك توحيد و يكتا پرستي است.

 وي با بيان اين مطلب كه اولين مرحله از دانايي و آگاهي شناخت پروردگار عالم است اظهارداشت: در روايات، معرفت بالله از مهمترين مسايل در زندگي انسان معرفي كرده‌اند و همه عالم براي اين خلق شده‌اند كه پروردگار را ذكر گفته و تسبيح نمايند.

 ايماني بيان داشت: عالم هستي در برابر امامت و ولايت تمكين مي نمايند و دگرگوني در عالم طبيعت معنا دارد و معنايش توجه به همين امر ولايت و امامت است.

 امام جمعه شيراز گفت: امام رضا (ع) خود را شرط ورود و قبول به عرصه توحيد مي داند و انسان بايد در زندگي تلاش كند جهت‌گيري خود را اصلاح كند و كم و زياد ها بعد از جهت‌گيري‌هاي اصلي قابل اغماض است. 

 ايماني افزود: در برخي روايات داريم كه اگر مقام والاي حضرت حجت را شناختيد مهم نيست زمان ظهور را درك كنيد يا نكنيد و تقدم و تاخر امر ظهور ضرري به شما نمي زند.

وي بيان داشت: بايد جهتي را كه انتخاب نماييم كه در جهت ولايت باشد زيرا فقها محل افاضه نور هستند و رسيدن به ولايت از جمله مسايل مهم و فوق العاده ارزشمند است.

 آيت الله ايماني ادامه داد: در زمان غيبت كه امام ظاهرا در بين ما نيست بايد چه بكنيم ؟ تكليف معين است بايد به سراغ كساني رفت كه از علم دين آگاهي هايي دارند. 

 امام جمعه شيراز گفت: حضرت احمدبن موسي (ع) امين ولايت و مورد علاقه شديد موسي بن جعفر(ع) است و خودش كاروان جهاد راه مي‌اندازد اما نمي‌تواند حكومت مامون را از بين ببرد.

 ايماني با بيان اين مطلب كه تمام امامزادگان توفيق پياده سازي آرمان امامت و ولايت را نداشته اند، خاطرنشان کرد: اما امام خميني (ره) آمد و حكومت ظلم و ستم را برچيد و بعد او نيز مسير حكومت اسلامي و سرنوشت مسلمين نيز مشخص است و افرادي كه داراي فهم در مسايل ديني هستند آمدند و فرد واجدالشرايط رهبري را انتخاب نمودند.

وي افزود: راه‌هاي شناخت مرجع تقليد مشخص است و بايد مشخص شود فردي كه صلاحيت مرجعيت را دارد توسط كداميك از فقهاي بزرگوار و مراجع عظام تقليد معرفي يا تاييد صلاحيت شده است تا مردم به اشتباه فردي را كه خود مدعي مرجعيت است مرجع ندانند.

 ايماني گفت: در نظام اسلامي در قالبي مدون و منظم بنام مجلس خبرگان رهبري پيش بيني شده تا رهبري انتخاب نمايند و نظام اسلامي با وجود رهبري مشروعيت دارد و قوانين مشروعيت خود را از رهبري دارند خداوند توفيقي عنايت كرده كه رهبر معظم انقلاب، ولي امر مسلمين است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار