آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۱۴۵۹

گوترش: کرونا میلیون‌ها کودک و نوجوان را از مدرسه دور کرده است

دبیر کل سازمان ملل متحد با اشاره بر عدم حضور میلیون‌ها محصل در مدارس بابت همه گیری کرونا، خواستار تداوم آموزش‌های برخط شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دبیر کل سازمان ملل متحد عصر یکشنبه به «ماجرای غمناک دور بودن کودکان و نوجونان سراسر جهان از مدارس» به دلیل همه گیری ویروس کرونا اشاره کرد.

«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد در توییتی دراین باره نوشت: «میلیون‌ها کودک و نوجوان هنوز خارج از مدرسه هستند و این باعث افزایش آسیب‌پذیری آن‌ها برابر خشونت و فشار ذهنی می‌شود، در حالی که خدمات پشتیبانی بصورت آنلاین قطع شده است. سلامت روان کودکان ما باید در اولویت برنامه‌های بهبودی کرونا باشد».

دبیر کل سازمان ملل پیشتر نیز گفته بود «همه‌گیری کرونا نشان داد که ما برای آینده آماده نیستیم. ما با خطرات غیرقابل قبولی مواجه بوده و در برابر تمامی تهدید‌ها آسیب پذیر هستیم.»

گوترش تاکید کرد: «ما همچنان به پرداخت بهای سنگین ادامه خواهیم داد تا زمانی که امنیت جهانی و همبستگی در اولویت قرار بگیرد.»

دبیر کل سازمان ملل متحد در نشست سالانه کشور‌های عضو سازمان بهداشت جهانی تاکید کرده بود که جهان در جنگ با کروناست. وی از جامعه جهانی خواست که در تلاش برای مبارزه با ویروس کرونا منطق جنگ را به کار گیرند. گوترش گفت: «ما در جنگ با ویروس هستیم و برای تقویت خود به منطق و اقتصاد دوره جنگ نیاز داریم.»

دبیر کل سازمان ملل حتی از نحوه توزیع واکسن کرونا در جهان انتقاد کرده بود. وی که در کنفرانس امنیتی مونیخ سخنرانی می‌کرد، گفت: «۷۵ درصد واکسن کرونا در ۱۰ کشور توزیع شده و بیش از ۱۰۰ کشور جهان تاکنون واکسنی دریافت نکرده‌اند.»

دبیر کل سازمان ملل در ادامه سخنانش خواستار توقف فوری درگیری‌ها در تمامی جهان شد تا زمینه توزیع و تامین واکسن کرونا در این مناطق فراهم شود.

گوترش تاکید کرد که باید طرحی جهانی برای واکسن کرونا وجود داشته باشد و کشور‌ها باید واکسن کرونا را تقسیم کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار